Μουσείο Τυπογραφείας

Προ των πυλών το νέο Opel Corsa

opel_corsaΤο νέο Opel Corsa βρίσκεται πλέον προ των πυλών με την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοσή του να αποτελεί το σημείο αναφοράς της έκτης γενιάς του μοντέλου. Ιδού και η πρώτη επίσημη teaser φωτογραφία του.

Η Opel, όντας υπό τον πλήρη έλεγχο του γκρουπ PSA, σχεδιάζει με περισσότερη πλέον σιγουριά και σταθερότητα τα επόμενα βήματά της στο σύγχρονο αυτοκινητικό γίγνεσθαι. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται ασφαλώς και το μεγάλο στοίχημα που ακούει στο όνομα «νέο Opel Corsa», το οποίο, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα παρουσιαστεί μέσα στην τρέχουσα χρονιά βασιζόμενο στο δάπεδο του νέου Peugeot 208 που με τη σειρά του θα κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο 2019.

Ο CEO της γερμανικής εταιρείας, Michael Lohscheller ανακοίνωσε πως η νέα γενιά του «μικρού» μοντέλου της Opel θα είναι διαθέσιμη προς τα τέλη του 2019 και σε ηλεκτρική έκδοση, η οποία θα κατασκευάζεται, όπως και οι συμβατικές εκδόσεις του με κινητήρες εσωτερικής καύσης, στο εργοστάσιο που βρίσκεται στην Σαραγόσα της Ισπανίας. Η δε εμπορική διάθεση της έκδοσης ZEV στις κατά τόπου αγορές αναμένεται να ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2020.

Διαβάστε περισσότερα στο 4troxoi.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.