Μουσείο Τυπογραφείας

Πράσινο στη Νέα Χώρα

2aΣτο φύτεμα λουλουδιών προχωράει το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Χανίων σε παρτέρια στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Χώρας που δεν είχαν φυτευτεί κατά την πρόσφατη εργολαβία.
Μια αναγκαία παρέμβαση προκειμένου τα μέχρι σήμερα γκρίζα και άχρωμα παρτέρια που δεν είχαν φυτευτεί να πάρουν μια άλλη εικόνα… Προκειμένου να γίνει το φύτεμα χρειάστηκε να απομακρυνθεί με το JCB του Δήμου ο μεγάλος όγκος μπαζών με τα οποία είχαν γεμίσει τα παρτέρια.

1 σχολιο

  • [Δανάη Μπιτσάκη] ~ ~ ~ Απάντηση

    Πρέπει να απαγορευθεί να πλησιάζουν οι εργολάβοι με τα jcb τα δέντρα της πόλης.
    Όπου πάνε για να κάνουν μια δουλειά έστω και τόσο επιφανειακή όσο η απομάκρυνση μπαζών είναι επικίνδυνοι να καταστρέψουν τα δέντρα. Οι εργολάβοι, εργοδηγοι και χειριστές είναι άσχετοι, αδιάφοροι, ανεξέλεγκτοι κι ανέλεγκτοι για κάθε ζημιά και παράπλευρη απώλεια που προκαλούν. Μακριά οι βάρβαροι που πληρώνονται με την ώρα και δεν δίνουν δεκάρα για την καταστροφή που προκαλούν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.