Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσίαση διεθνών διαγωνισμών καινοτομίας

Διεθνείς διαγωνισμοί επιχειρηματικότητας και καινοτομίας που αφορούν τους τομείς της δημιουργικής βιομηχανίας, του πρωτογενούς τομέα, των καθαρών τεχνολογιών και των τεχνολογιών επικοινωνίας και πληροφορικής (ICT), παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος και οι Industry Disruptors – Game Changers στο Ηράκλειο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κος Ευριπίδης Κουκιαδάκης και η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Αθηνά Σπανάκη.
Από τη μεριά του ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ, Κωνσταντίνος Φρουζής τόνισε την επιχειρηματική δυναμική της πόλης και τη σημασία αξιοποίησης της.
Ο Συνιδρυτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού IDGC, κος Μιχάλης Στάγκος δήλωσε:
«Οι ID-GC, ένας οργανισμός που δραστηριοποιείται εδώ και 21  μήνες για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, με αφετηρία την Κρήτη, ξεκινάνε μια προσπάθεια ενημέρωσης σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να συνδέσουν τους νέους ανθρώπους με την επιχειρηματικότητα και τις ευκαιρίες που υπάρχουν  αυτή τη στιγμή μέσω διαγωνισμών και χρηματοδοτικών προγραμμάτων για να τους ενεργοποιήσουν να δουν την κρίση ως ευκαιρία δημιουργίας και ανάπτυξης νέων ιδεών».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης η Διευθύντρια Επικοινωνίας του ΣΦΕΕ, κα Ναταλία Τουμπανάκη η οποία κάλεσε το κοινό να καταθέσει την συμμετοχή του στον διαγωνισμό «ΣΦΕΕ Innovation Project 2.0» μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2014, οπότε και λήγει η προθεσμία υποβολής, καθώς και καταξιωμένοι ομιλητές από την επιστημονική, την ερευνητική και επιχειρηματική κοινότητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους διαγωνισμούς, μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.innovationproject.gr και www.industrydisruptors.org.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.