Μουσείο Τυπογραφείας

Ο Ψαραντώνης στο Επικρατείας του ΜέΡΑ25

a079a-psarantwnisΤην τιμητική τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο του ΜέΡΑ25 στις επερχόμενες εθνικές εκλογές θα έχει ο Ψαραντώνης. Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Σοφία Σακοράφα ανακοίνωσαν σήμερα μερικά από τα ονόματα του ψηφοδελτίου Επικρατείας, στο οποίο επικεφαλής τίθεται η Πέπη Ρηγοπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν επίσης ο Γιώργος Μανιώτης (συγγραφέας, θεατρικός σκηνοθέτης), ο δημοσιογράφος Τάκης Μίχας και η Λίτσα Αλεξάκη, μια από τις πρωτοστατούσες του αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών.

Βαρουφάκης και Σακοράφα θα είναι υποψήφιοι βουλευτές, όπως και ο Κλέων Γρηγοριάδης και η Δανάη Στράτου. Όπως ανακοίνωσαν επίσης, στις εθνικές εκλογές κατέρχονται υποψήφιοι με το ΜέΡΑ25 ο πρώην ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης και ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος.

 

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.