Μουσείο Τυπογραφείας

Μεγάλη συμμετοχή στους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” (φωτ.)

Άτομα κάθε ηλικίας πήραν μέρος στον αγώνα δρόμου-δυναμικού βαδίσματος απόστασης 5χλμ με την ονομασία “Ανοιχτοί Ορίζοντες”, που διεξήχθη στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων. Όπως και το “Υπερκοπέλλι”, η διοργάνωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού το κόστος συμμετοχής (5 ευρώ) πήγαινε σε όποιο σωματείο / ίδρυμα της πόλης μας (από τα συνολικά 18 που είχαν δηλώσει συμμετοχή) επιθυμούσαν οι συμμετέχοντες.
Οι περισσότεροι από όσους βρέθηκαν στο σημείο εκκίνησης κάλυψαν την απόσταση βαδίζοντας, σ’ έναν αγώνα που επίσης δεν είχε χρονομέτρηση και κατάταξη, με κάθε δρομέα να παίρνει αναμνηστικό μετάλλιο.
Να σημειωθεί ότι πριν την εκκίνηση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη Χανιώτη, μέλους των Εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ., που έφυγε από τη ζωή χθες τα ξημερώματα.
Με τους “Ανοιχτούς Ορίζοντες” ολοκληρώθηκε το “9ο Υπερκοπέλι”, ενώ όπως έχει καθιερωθεί, η ημέρα “έκλεισε” με “Πιλάφι πάρτι” και live music (συναυλία με τον Βαλεντίνο Μαρτσελλάκη) στην παραλία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.