Μουσείο Τυπογραφείας

Με νέα «πανοπλία» το KIA Sportage

Η KIA προχώρησε σε ουσιαστική αναβάθμιση της τέταρτης γενιάς του Sportage. To SUV ανανεώθηκε και πλέον «φόρεσε» νέα «πανοπλία», τους αποδοτικούς του κινητήρες, και είναι έτοιμο να μπει δυναμικά στην αρένα της πιο δημοφιλούς κατηγορίας παγκοσμίως.

Αρχικά οι εξωτερικές αλλαγές που κεντρίζουν τα βλέμματα είναι οι νέοι προφυλακτήρες, με τους αεραγωγούς και τους προβολείς ομίχλης, που βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο και παράλληλα έχουν νέο σχήμα. Στο πίσω μέρος παραμένει η κόκκινη λεπτή γραμμή η οποία ενώνει τα φωτιστικά σώματα της δεξιάς πλευράς με την αριστερή. Το ανανεωμένο SUV πατάει πάνω σε νέας σχεδίασης τροχούς από 16 έως και 19 ιντσών. Για την έκδοση GT-Line, η μάσκα είναι σε μαύρο χρώμα, φέρει προβολείς ομίχλης τεχνολογίας LED, μαύρες λωρίδες στο πλάι, ξεχωριστό διάχυτη και διπλή απόληξη εξάτμισης. Ακόμη, το KIA Sportage διατίθεται σε πέντε νέα χρώματα αμαξώματος.

Διαβάστε περισσότερα στη Καθημερινή

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.