Μουσείο Τυπογραφείας

Καλοκαιρινές καινοτόμες δράσεις στο Κ.Π.Δ Αγ. Ιωάννη

Αρχίζουν σήμερα οι καλοκαιρινές δράσεις του Κέντρου Παιδικής Δημιουργίας Αγίου Ιωάννη, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, το Future Library και την αρωγή του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”.
Σήμερα, λοιπόν, στις 10 το πρωί, θα γίνει το εορταστικό ξεκίνημα με τη δράση “Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι καταφύγιο φανταστικών φίλων”. Πολλοί ήρωες στις ιστορίες έχουν έναν φανταστικό φίλο που τους βοηθάει στις περιπέτειές τους. Ολοι οι φανταστικοί φίλοι είναι κρυμμένοι στη βιβλιοθήκη και τους ανακαλύπτουμε παίρνοντας μέρος σε ένα παιχνίδι θησαυρού.
Σχολική σύμβουλος Περιφέρειας Χανίων Αθηνά Ντούλια.
Για παιδιά από 6 έως 12 ετών.
Η επόμενη δράση του προγράμματος θα αρχίσει αύριο, στις 10 το πρωί και θα επαναλαμβάνεται κάθε Τετάρτη “Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι χοροδιδασκαλείο”, με εκμάθηση παραδοσιακών χορών από τον Σύλλογο “Κρητογενής” και την κα Χατζηδάκη Εφη.     (φωτό αρχείου)

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.