Μουσείο Τυπογραφείας

Η ημέρα σε εικόνες

  • Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει ηθοποιούς της ομάδας Σημείο Μηδέν να συμμετέχουν στη θεατρική παράσταση με τίτλο «Στη σωφρονιστική αποικία» του Φραντς Κάφκα σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπο στην Πειραιώς 260
  • Μαζικός γάμος στην Ινδία και οι νύφες ξεκλέβουν λίγο χρόνο για δείπνο. Εξήντα πέντε ζευγάρια έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης στην Καλκούτα.
  • Εργάτες στήνουν πανό στο οποίο απεικονίζονται ο βασιλιάς Φίλιππος VI και η βασίλισσα Λετίσια, εν όψει της τελετής ενθρόνισης του νέου βασιλιά της Ισπανίας που θα γίνει αύριο Πέμπτη.
  • Σκόνη από την Αφρική έχει καλύψει την πόλη του Ναυπλίου αλλά και τις γύρω περιοχές
  • Πενήντα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο δολοφονίας 58 ανθρώπων, οι μικροί Κενυάτες προσπαθούν να συνεχίσουν σε κανονικούς ρυθμούς παρακολουθώντας το μάθημά τους στο νησί Λαμού.
  • Μπορεί να μην έχουν χρήματα για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του μουντιάλ., αλλά οι πιτσιρικάδες στον παραλία Πόρτο Σεγούρο της Βραζιλίας έχουν στήσει το δικό τους... Παγκόσμιο Κύπελλο.
  • Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ακούει με ενδιαφέρον την καθηγήτρια του Κέμπριτζ καθώς κάθονται πάνω σε ένα πρότυπο καναπέ που τροφοδοτείται με ηλιακή ενέργεια, και δίνει τη δυνατότητα να φορτίζονται από αυτόν συσκευές.
  • Μικρό κορίτσι κρατάει στο χέρι του ένα από τα εκθέματα στα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών δημιουργιών με έργα που έχουν ως βάση ανακυκλώσιμα υλικά και άχρηστα αντικείμενα με την οποία ολοκληρώνονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του 4ου Greenparty, για το περιβάλλον. Θεσσαλονίκη, Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014.

Η μέρα τελειώνει και «ξεφυλλίζοντας» την επικαιρότητα μέσα από τη φωτογραφική υπηρεσία του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ξεχωρίζουμε στιγμιότυπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.