Μουσείο Τυπογραφείας

Η ιδιαίτερη σημασία του αγώνα με Απόλλωνα Πόντου

Ενα πολύ σημαντικό παιχνίδι από βαθμολογικής και όχι μόνο πλευράς αναμένεται να είναι αυτό που ακολουθεί για τον Πλατανιά το Σάββατο απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Πρόκειται για δύο ομάδες όπου ουσιαστικά τους χωρίζει ένας βαθμός, με τον σύλλογο της Καλαμαριάς να έχει 30 και τον Πλατανιά 29, έχοντας και οι δύο, όμως, άμεση επαφή με τη 2η θέση.
Σε ό,τι αφορά τον Πλατανιά, επιδίωξη από εδώ και στο εξής είναι να εκμεταλλευτεί το σχετικά βατό πρόγραμμα, με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει στα Χανιά κυρίως και γενικότερα στην Κρήτη, έχοντας την έξοδο με τον Ηρόδοτο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας ήταν το ένα από τα τέσσερα που έχουν απομείνει μέχρι το τέλος της σεζόν εκτός Κρήτης, αφού απομένουν ακόμη αυτά σε Τρίκαλα, Αιγίνιο και Λάρισα….
Ετσι, ο Πλατανιάς θέλει να “πατήσει” πάνω σε αυτό το γεγονός, θέτοντας σαν στόχο να σημειώσει ένα σερί νικών για να ανέβει ψηλότερα στην βαθμολογία, κάτι που δείχνει να δικαιούται, καθώς στα τελευταία τέσσερα ματς έχει αποσπάσει τρεις ισοπαλίες εκτός έδρας, δείχνοντας γενικότερα ομάδα η οποία είναι δύσκολο να χάσει. Βασικά, μπαίνει πλέον σε μια διαδικασία καινούργια μέχρι το τέλος της σεζόν και αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου μένει να φανεί πώς μπορεί να αξιοποιήσει το πρόγραμμά του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.