Μουσείο Τυπογραφείας

Η “εξασφαλισμένη” θέση στη Σούπερ Λιγκ2 και η προσδοκία της… Σούπερ Λιγκ1

Σούπερ Λιγκ1 ή… Σούπερ Λιγκ2; Αυτό είναι ένα πολύ ρεαλιστικό ερώτημα πλέον για τις χανιώτικες ομάδες, ΑΟΧ/Κισσαμικό και Πλατανιά, για το πού θα μπορούσαν να φτάσουν τη νέα χρονιά, παίρνοντας μέρος στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ που ξεκινά σε λίγο καιρό.
Βάσει μεταγραφών, οι δύο ομάδες διαφαίνεται ότι θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, δείχνοντας ότι μπορεί να τους δοθεί η ευκαιρία να θέσουν μια πρωταγωνιστική πορεία. Με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, εξάλλου, να έχει κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος του κορμού που τον κατέταξε 4ο πέρσι, αλλά κι έχοντας ενισχυθεί στις θέσεις που έφυγαν παίκτες, αντικαθιστώντας τους με σημαντικές μονάδες, αλλά και τον Πλατανιά να έχει αλλάξει όψη εντελώς, παρ’ όλα αυτά να έχει επενδύσει σε παίκτες που έρχονται από το εξωτερικό, αλλά κι έχουν εμπειρία από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ετσι, απομένει να φανεί στην πράξη (γήπεδο) τι οι δύο εκπρόσωποι του χανιώτικου ποδοσφαίρου μπορούν να πετύχουν τη νέα περίοδο. Για να επιβεβαιωθεί έτσι και η προ… τριμήνου σχεδόν αναφορά των “Χ.ν.” ότι οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να θέσουν πρωταγωνιστικό στόχο στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, κάτι που απ’ ό,τι φαίνεται είναι πολύ πιθανό να συμβεί! Από εκεί και πέρα, σε καμία περίπτωση δεν παραγνωρίζεται ούτε από τον ένα ούτε από τον άλλο πως ακόμη και η προοπτική της Σούπερ Λιγκ2 είναι πολύ σημαντική, εξασφαλίζοντας σημαντικά έσοδα. Ουσιαστικά, τα ρόστερ και των δύο μπορεί να πει κανείς ότι παρά τη διαφαινόμενη δυσκολία που δείχνει ότι θα παρουσιάσει το νέο πρωτάθλημα, τους “εξασφαλίζουν” μια θέση στη Σούπερ Λιγκ2 και από εκεί και πέρα μένει να φανεί αν μπορούν να κυνηγήσουν κάτι περισσότερο…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.