Μουσείο Τυπογραφείας

23 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Η “Χαμένη Διαδρομή” βρήκε τον δρόμο της…

24eΜετά από 23 χρόνια, η «Χαμένη Διαδρομή» βρήκε τον… δρόμο της!
Πρόκειται για το νέο cd του Κώστα Λειβαδά, που περιλαμβάνει τα τραγούδια που είχε γράψει με τον πρώτο του συγκρότημα, τους «Υπνοβάτες», το διάστημα που είχαν παραμείνει ενεργοί, δηλαδή από
το 1991 – 1994.
Οι «Υπνοβάτες» κυκλοφορούν νύχτα, συλλέγουν στιγμές μοναδικές, μικρές και μεγάλες και της κάνουν στίχο και μουσική.
Ετσι είναι οι ήρωες των τραγουδιών τους.
Πριν 23 χρόνια το συγκρότημα διαλύθηκε αλλά τα μέλη του δεν χάθηκαν. Ξανάσμιξαν και δούλεψαν πάνω στο υλικό εκείνης της εποχής.
Ετσι, κυκλοφόρησε η πρώτη τους κοινή δουλειά, με ήχους ροκ και με τίτλο: «Χαμένη Διαδρομή» σε μουσική, στίχους και   ενορχήστρωση του Κώστα Λειβαδά, ο οποίος παίζει πιάνο και φυσαρμόνικα. Μαζί του είναι ο Κώστας Καββαδίας σε ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, ο Μανώλης Ελισαίος στο μπάσο και ο Μάκης Πεκτζιλίκογλου στα τύμπανα. Συμμετέχει, επίσης, ο Φώτης Σιώτας στο βιολί.
Ο Κώστας Λειβαδάς μας λέει: «Η χαρά του να βρίσκεσαι με τους πρώτους συμπαίκτες σου, με αυτούς που δοκίμασες τα πρώτα ελληνόφωνα τραγούδια σου και έναν ήχο που να αντέχει στο χρόνο, δεν συγκρίνεται με τίποτα».

The Design Bar
Maria Orfanoudaki

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.