Μουσείο Τυπογραφείας

Για τη Συναυλία Αλληλεγγύης

Κύριε διευθυντά,
είναι μεγάλη η ανάγκη να αναφερθώ στη Συναυλία Αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου και του εδώ παραρτήματος, καθώς και των σωματείων Επισιτισμού, που τυγχάνει να είμαι πρόεδρος του Δ.Σ., αλλά και του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων.
Μεγάλη ανάγκη λοιπόν, γιατί το ίδιο βράδυ αλλά και μέρες μετά το γεγονός, συνεχίζουμε σαν διοργανωτές να δεχόμαστε τη θετική αύρα που δημιουργήθηκε έστω για λίγο, στην ψυχολογία των συμπολιτών μας, των συναδέλφων που μας τίμησαν παρακολουθώντας και συμμετέχοντας… τραγουδώντας μαζί με τους καλλιτέχνες, που πρέπει για ακόμη μία φορά ν’ αναφέρω πως μας τίμησαν πραγματικά με τη συμμετοχή τους και μάλιστα αφιλοκερδώς.
Με αλφαβητική σειρά θα αναφέρω τα ονόματα των αρχηγών, ας μου επιτραπεί η έκφραση, των μουσικών σχημάτων: Αλεξίου Βάλια, Μαλαξιανάκης Μάνος, Τρυπιάς Μάνος, Φιωτάκης Κώστας, Φράρος Μιχάλης, Ψαλλιδάκης Τάσος.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να αναφερθώ στην μπάντα του Μάνου Τρυπιά και στον ίδιο, μια και στα δελτία τύπου -ώστε να ευχαριστήσουμε- που αποστείλαμε στα ΜΜΕ την επομένη της Συναυλίας Αλληλεγγύης, δεν τον είχαμε συμπεριλάβει από παράλειψη του συντάκτη.
Ζητάμε συγγνώμη Μάνο. Προφανώς ήσασταν κοντά μας αυτήν την τόσο όμορφη και αλληλέγγυα βραδιά της Τετάρτης.
Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό. Συμβάλατε κι εσείς στο να διώξουμε μαζί σας τις σκοτούρες που μας βαραίνουν.
Αποστολάκης Ιωσήφ
Αρχιμάγειρας, πρόεδρος του Σωματείου Επισιτισμού Ν. Χανίων

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.