Μουσείο Τυπογραφείας

Εσείς συμφωνείτε ή διαφωνείτε;

Πρόκειται για τις δημοφιλέστερες πόλεις του κόσμου που ψηφίσθηκαν από 1,3 εκατομ. αναγνώστες του Condé Nast Traveler που διαμόρφωσαν το πιο ανατρεπτικό top 10.
Πιο αναλυτικά: Κάθε χρόνο, οι αναγνώστες του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler επιλέγουν τα καλύτερα(!) Ξενοδοχεία, νησιά, αεροπορικές και εταιρείες κρουαζιέρας συγκεντρώνουν ψήφους βάσει της θετικής ή αρνητικής εμπειρίας που άφησαν στους πελάτες τους και στο τέλος τα κορυφαία επιβραβεύονται.
Φέτος, η λίστα που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ’ όλες είναι αυτή με τις δέκα δημοφιλέστερες πόλεις του κόσμου. Διαμορφώθηκε από 1,3 εκατομ. ψήφους και είναι γεμάτη εκπλήξεις και… outsides. Ακολουθεί ένα ανατρεπτικό top απ’ το οποίο απουσιάζουν ορισμένοι από τους πλέον τουριστικούς “μαγνήτες” του κόσμου.
10. Κεμπέκ, Καναδάς
9. Σιένα, Ιταλία
8. Ρώμη, Ιταλία
7. Βιέννη Αυστρία
6. Σαν Σεμπαστιάν, Ισπανία
5. Τσάρλεστον, Νότια Καρολίνα-ΗΠΑ
4. Σάλτσμπουργκ, Αυστρία
3. Βουδαπέστη, Ουγγαρία
2. Φλωρεντία, Ιταλία
1. San Miguele Allende, Μεξικό Λέτε να μπορεί η Διεύθυνση Προβολής και Ανάδειξης του Δήμου Χανίων να δημιουργήσει ένα παρόμοιο -σε μικρογραφία βέβαια- διαγωνισμό για τους ελληνικούς προορισμούς, από τους ξένους ταξιδιώτες, που επισκέφθηκαν τα Χανιά;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.