Μουσείο Τυπογραφείας

“Εν Ελλάδι” στο Κολυμπάρι

Με αγιασμό ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου την λειτουργία της η επιχείρηση εστιατορίου με την ονομασία “Εν Ελλάδι” της οικογένειας του Σταύρου Μανινάκη στην παραλία του Κάτω Κολυμπαρίου, σερβίροντας ως πρώτο πιάτο για γευστική γνωριμία  ένα πολύ νόστιμο Ισπανικό φαγητό, την παέγια την οποία μαγείρεψε σ’ ένα τεράστιο τηγάνι, ο καταπληκτικός  αρχιμάγειρας Γεώργιος Μακρής.
«Πρόκειται για ένα έδεσμα με πολλά υλικά σύμφωνα με την Ισπανική κουζίνα το οποίο θα παρασκευάσουμε μ’ ελληνική παραλλαγή», σημείωσε ο κ. Μακρής, για να συνεχίσει επισημαίνοντας: «Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν είναι κοτόπουλο, χοιρινό, καλαμάρια, ρύζι, μύδια, κυδώνια, λουκάνικο, ελαιόλαδο, κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι και λευκό κρασί. Το φαγητό αυτό χρειάζεται 15’ λεπτά να ψηθεί και μετά είναι έτοιμο για σερβίρισμα».
Η βραδιά των εγκαινίων εκτός από τον πλούσιο μπουφέ που στολιζόταν με διάφορες εντυπωσιακές γαρνιτούρες από φρούτα και λαχανικά είχε παραδοσιακή μουσική με το συγκρότημα του Αντώνη Μαρτσάκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.