Μουσείο Τυπογραφείας

Ατελείωτο “ράβε – ξήλωνε”

02Δεν έχει τέλος το “ράβε – ξήλωνε” στους δρόμους των Χανίων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η οδός Δικτύνης η οποία μόλις πριν από δύο μήνες ασφαλτοστρώθηκε και την περασμένη Τρίτη ήρθε ένα μηχάνημα κι άρχισε να σκάβει για να εγκατασταθούν οπτικές ίνες.

«Απο ό,τι θυμάμαι άσφαλτος είχε να πέσει πάνω από 35 χρόνια στο συγκεκριμένο δρόμο. Τόσο άχρηστοι είναι που δεν μπορούν να συντονίσουν τα συνεργεία έτσι ώστε να μη ράβουν τη μία μέρα και να ξηλώνουν την άλλη! Ελλάς το μεγαλείο σου!», σχολίασε κάτοικος της περιοχής που επικοινώνησε μαζί μας καυτηριάζοντας την έλλειψη οποιουδήποτε προγραμματισμού και συνεννόησης μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών.

Δυστυχως στο ίδιο έργο θεατές εδώ και χρόνια. Αραγε τόσο δύσκολο είναι να υπάρχει κάποιος συντονισμός ώστε να μην γεμίζουν μπαλώματα και να μην καταστρέφονται οι δρόμοι από τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις;

1 σχολιο

  • [γιωργος] ~ 21 Απριλίου 2017 ~ 14:23 ~ Απάντηση

    διστηχως μπλεξαμε με τους χειροτερους αντιδημαρχους αλλα προτηστος με τον χειροτερο δημαρχο…………ΕΛΕΟΣ

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.