Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΜΑΤΙΕΣ

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα γεγονότα που σημάδεψαν την εβδομάδα που φεύγει.


London calling?
Περισσότεροι από 300.000 Βρετανοί διαδήλωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο ενάντια στα μέτρα λιτότητας που προωθεί η κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον. Οι διαδηλωτές συγκρούστηκαν με τη μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.


Μαντάμ Τισό
Η  βασίλισσα Ελισσάβετ της Αγγλίας στέκεται πλάι στον Πάπα Βενέδικτο 16ο, στη Βιέννη. Δεν πρόκειται για? επίσημη επίσκεψη στην Αυστρία, αλλά για τα εγκαίνια του Μουσείου της Μαντάμ Τισσό στη χώρα, το οποίο αποτελεί το 12ο Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισσό σε όλο τον κόσμο.


Η άλλη Λιβύη?
Στα ερείπια της αρχαίας Κυρήνης στη Λιβύη τα πρόβατα φαίνεται να? αδιαφορούν για τους Νατοϊκούς βομβαρδισμούς και την εμφύλια διαμάχη που μαίνεται στη χώρα. Η αρχαία Κυρήνη ιδρύθηκε το 630 π.Χ. από τους Θηραίους και πήρε το όνομά της από την πηγή ´Κύρη´, που ήταν αφιερωμένη στον Απόλλωνα.


Βασιλικά Lego?
Χιλιάδες Lego χρησιμοποιήθηκαν για την αναπαράσταση του βασιλικού γάμου ανάμεσα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ της Αγγλίας και την Κέιτ Μίντλετον, οι οποίοι θα ενωθούν μετα δεσμά του γάμου στις 29 Απριλίου. Ανάμεσα στους ´lego´ καλεσμένους, το ζεύγος Μπέκαμ, ο Σερ Ελτον Τζον και ο Σερ Πολ Μακάρτνεϊ.


Στον ιστό της αράχνης
Εντυπωσιακό είναι το θέαμα που αντικρίζουν οι κάτοικοι της επαρχίας Σιντ στο Πακιστάν. Οι πλημμύρες ανάγκασαν εκατομμύρια αράχνες να σκαρφαλώσουν πάνω στα δέντρα, τα οποία κάλυψαν με τους ιστούς τους.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα