Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

?Ο ελληνικός λαός λέει «ναι» στη σταθερότητα?

Αθήνα
´Οι πολίτες με την ώριμη ψήφο τους απέτρεψαν την είσοδο της χώρας σε περιπέτεια πολιτικής αστάθειας και αποσταθεροποίησης´, υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα του α? γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και τόνισε ότι ο β? γύρος θα κριθεί αποκλειστικά στην Αυτοδιοίκηση.
Ταυτόχρονα, ο κ. Πεταλωτής υποστήριξε ότι η κυβέρνηση παρέχει στους πολίτες την ασφάλεια, την προοπτική αλλά και τη μόνη ασφαλή πρόταση για την έξοδο από την κρίση.
Σημείωσε δε ότι οι Έλληνες πολίτες «δεν παρασύρθηκαν από το δήθεν αντιμνημονιακό παροξυσμό της Ν.Δ. και δεν υπέκυψαν σε ψευτοδιλήμματα» και τόνισε ότι «ο ελληνικός λαός απέδειξε ότι έχει και την ωριμότητα και την υπευθυνότητα και είπε «ναι» στη σταθερότητα και την προοπτική που εξασφαλίζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, παρά την πολύ δύσκολη συγκυρία».
Ο κ. Πεταλωτής εξέφρασε την ικανοποίηση της κυβέρνησης για τα αποτελέσματα, καθώς το ΠΑΣΟΚ προηγείται σε 7 από 13 περιφέρειες, ενώ τα αποτελέσματα στις περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης κρίθηκαν υπέρ των υποψηφίων που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη Κυριακή.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο δεύτερος γύρος θα κριθεί αποκλειστικά στην αυτοδιοίκηση, «στον «Καλλικράτη» και κατά πόσο οι υποψήφιοι μπορούν να οδηγήσουν την αυτοδιοίκηση στη νέα εποχή».
Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες να πάρουν ενεργά μέρος στον αγώνα για το δεύτερο γύρο των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών και να επιλέξουν τους υποψηφίους που θα υπηρετήσουν την Αυτοδιοίκηση του «Καλλικράτη» και θα οδηγήσουν τη χώρα σε νέα εποχή.
«Ως υπεύθυνη κυβέρνηση, που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας στην πιο δύσκολη στιγμή μετά τη μεταπολίτευση και αγωνίζεται καθημερινά για τη σωτηρία της πατρίδας, παρέχουμε στον Έλληνα πολίτη την ασφάλεια, την προοπτική αλλά και τη μόνη ασφαλή πρόταση για την έξοδο από την κρίση», δήλωσε ο κ. Πεταλωτής και τόνισε ότι «συνεχίζουμε τη δύσκολη προσπάθεια με καλύτερες προϋποθέσεις και προβολή στην ελπίδα για τον ελληνικό λαό».
Επαναλαμβάνοντας τη δήλωση του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου, ο κ. Πεταλωτής υπογράμμισε ότι «προχωράμε μπροστά, δεν σταματάμε» και σημείωσε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει με τις προτεραιότητές της, βάζοντας τάξη στα δημοσιονομικά της χώρας, μειώνοντας τα ελλείμματα και τις δαπάνες στο δημόσιο τομέα και αλλάζοντας το αναπτυξιακό πρότυπο της χώρας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα