Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

9η αγωνιστική στη Super League

Αθήνα
Σε δύο δόσεις (σ.σ. λόγω εκλογών) θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο και είναι το φαβορί για τη νίκη, έστω κι εάν ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στην διάθεση του τα δύο βασικά συστατικά της μεσαίας γραμμής του. Ο Ντουντού δεν ξεπέρασε την ίωση, που τον ταλαιπωρεί, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από την αποστολή, ενώ ο Ιμπαγάσα έχει τεθεί νοκ άουτ από την Πέμπτη (4/11).
Ο Βαλβέρδε πλέον καλείται να βρεί λύση με το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να λέει πως ο Ουρτάδο θα αγωνιστεί ως κόφτης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα έχει οργανωτικό ρόλο δίπλα του.
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και θέλει την νίκη για να παραμείνει σε απόσταση βολής από τους «ερυθρόλευκους», ενώ η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Εργοτέλη που αναζητά βαθμούς.
Στην Παιανία οργιάζουν τα μεταγραφικά σενάρια στα οποία εμπλέκονται παίκτες του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από την Αγγλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων του Νησιού για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα αλλά και τον Τζιμπρίλ Σισέ. Παράλληλα, έκαναν την εμφάνισή τους και φήμες για επιστροφή του Μαρτσέλο Μάτος στην Παιανία.
Το όνομα του Μπερνάρ Κουμορτζί ήρθε ξανά στο προσκήνιο, ενώ οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» παρακολουθούν και την πορεία των Γκάμπριελ, Μουν. Για τον Γκάμπριελ τα μηνύματα είναι θετικά καθώς ο Βραζιλιάνος πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με την Γκρέμιο, ενώ θετικές είναι και οι εντυπώσεις από την παρουσία του Νοτιοαφρικανού στην Γκόλντεν Αροους.
Τέλος, πολλοί είναι οι ενδιαφερόμενοι για τον Πετρόπουλο και ίσως τον Ιανουάριο ο νεαρός επιθετικός δοθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας ή της Κύπρου, από όπου υπάρχει επίσης ενδιαφέρον.
Στην ΑΕΚ παίκτες και τεχνική ηγεσία είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν με τον Μανόλο Χιμένεθ να κάνει το τραπέζι στην ομάδα. Με πρωτοβουλία του Ισπανού προπονητή οι «κιτρινόμαυροι» και το προπονητικό τιμ, παρουσία και των διοικούντων, δείπνησαν στην Κηφισιά χθες και το κλίμα ήταν εξαιρετικό. Από τους πρώτους που έφτασαν στον «Τηλέμαχο» ήταν οι Τζιμπούρ, Γκερέιρο, Ντιόπ και οι Αργεντινοί για να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι, ενώ ο Χιμένεθ ήταν αυτός που υποδεχόταν τους πάντες.
Οι ποδοσφαιριστές κάθισαν σε τραπέζια ξεχωριστά από το προπονητικό τιμ και τους διοικούντες αν και ο Ισπανός τεχνικός πέρασε μια βόλτα από όλα τα τραπέζια και αστειεύτηκε με όλους, κάνοντας ακόμη καλύτερο το κλίμα.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, ο Αστέρας θα φιλοξενήσει στην Τρίπολη τον Πανσερραϊκό και θέλει την νίκη για να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καβάλα σε μία εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση και ο Αρης υποδέχεται τη Λάρισα με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί για την νίκη.
Τέλος, η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον Ηρακλή με αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών, έτσι ώστε να «ξεκολήσει» από την τελευταία θέση -εφόσον δεν νικήσουν Πανσερραϊκός, Πανιώνιος και Ατρόμητος- ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενεί την Κέρκυρα σε μία αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι έχουν ελαφρό προβάδισμα λόγω έδρας.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Σάββατο 6 Νοεμβρίου

17:15 Ξάνθη – Ηρακλής ΝΕΤ
17:15 Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός NOVA
19:30 Ολυμπιακός Βόλου – Κέρκυρα NOVA
19:30 Ολυμπιακός – Πανιώνιος          ΝΕΤ

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου

17:15 Αρης – Λάρισα       NOVA  
17:15 Καβάλα – ΠΑΟΚ   NOVA  
19:30 ΑΕΚ – Εργοτέλης   NOVA
19:30 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός                  NOVA  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός               18
2. Παναθηναϊκός             17
3. ΑΕΚ                      13
. Αστέρας Τρίπολης        13
5. Κέρκυρα                 12
. Καβάλα                   12
. Αρης                     12
8. ΠΑΟΚ                    11
. Ηρακλής                  11
10. Ολυμπιακός Βόλου   10
11. Λάρισα                    9
. Εργοτέλης                    9
13. Ατρόμητος                 7
. Πανιώνιος                     7
. Πανσερραϊκός                 7
16. Ξάνθη                      6


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα