Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λάθος διαγραμμίσεις;

Ρεπορτάζ:
Γιάννης Η. Κάκανος
www.yanniskakanos.gr

Τα λάθη όταν διορθώνονται δεν είναι παρεξηγήσιμα κατά τη λαϊκή ετυμηγορία, αλλά εδώ με τη νέα διάνοιξη της καθόδου από την εθνική οδό στο ύψος των Καλυβών, για τους ερχόμενους από τα Χανιά όταν την ακολουθήσουν θα προβληματιστούν με τις πινακίδες, όπως και με τις οριογραμμές που θ? αντικρίσουν παρακάτω.
Επιβάλλεται, όμως, να πούμε ότι για όσους έρχονται από το Ρέθυμνο και θέλουν να πάνε στις Καλύβες, οι περισσότεροι με όλους τους κινδύνους που έχει αυτή η κίνηση, παρανομούν διασχίζοντας το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Διαφορετικά, πρέπει να συνεχίσουν αρκετά χιλιόμετρα ακόμα για να φτάσουν στον οδικό κόμβο του Καλαμίου και από εκεί να επιστρέψουν πίσω ή αλλιώς, να πάνε στις Καλύβες από το Καλάμι με την παλιά εθνική οδό. Κι ενώ τόσα χρόνια επικρατεί αυτή η κατάσταση, η νέα μελέτη αντί να λύσει ουσιαστικά το πρόβλημα της περιοχής, το επιδείνωσε. Λαμβάνοντας υπόψη τις διαμαρτυρίες πολλών οδηγών, όπως και κατοίκων της περιοχής, τραβήξαμε αυτές τις φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην περιοχή.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά τα παράλογα του συγκεκριμένου κόμβου.
    Στο ρεύμα της εθνικής από το Ρέθυμνο προς τα Χανιά, υπάρχουν ταμπέλες που ενημερώνουν τον οδηγό για έξοδο προς Καλύβες (δεξιά) όμως έξοδος δεν υπάρχει πουθενά!!!
    Με δεδομένο και την στροφή του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο, ένα ενδεχόμενο σάστισμα του οδηγού από την αδυναμία εύρεσης της προαναφερόμενης εξόδου, ίσως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα