Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 26-25 τον Διομήδη

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το ντέρμπι που “ανοίξει την αυλαία” της 4ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ ανδρών, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει στην Θεσσαλονίκη 26-25 τον αήττητο μέχρι τότε Διομήδη Άργους.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν μικρό προβάδισμα (τα 10λεπτα ήταν: 3-5, 9-10, 13-14), όμως στην επανάληψη σε… θέση οδηγού μπήκε ο “Δικέφαλος”, που τελικά πήρε και τη νίκη (20-18, 23-22, 26-25). Ο Μίτροβιτς (αποβλήθηκε στο 46´, για επικίνδυνο παιχνίδι) των γηπεδούχων σημείωσε 6 γκολ, όσα πέτυχαν και οι Ντορντίγεβιτς (αποβλήθηκε με 3η δίλεπτη στο 50´), Τάσκοβιτς για τον Διομήδη. Ακόμη, κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι έδειξαν οι διαιτητές Συρεπίσιος και Μερτινιάν στους Τρουπή (21´-ΠΑΟΚ), Ιωαννίδη (26´-Διομήδη), ενώ συνολικά έδωσαν 18 δίλεπτες (9 σε κάθε ομάδα).
Όπως είναι γνωστό, ο αγώνας διεξήχθη χθες, αφού μεθαύριο ο ΠΑΟΚ παίζει στην Αυστρία τη ρεβάνς για τη 2η φάση του ευρωπαϊκού κυπέλλου EHF.
Βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Δούκας*, Φίλιππος Βέροιας* (με τρεις νίκες), ΠΑΟΚ και Διομήδης Άργους (με τρεις νίκες-μια ήττα) από 6, ΑΕΚ* και Αερωπός Έδεσσας* (με δυο νίκες-μια ήττα) από 4β, Κύδων*, Ζαφειράκης Νάουσας* και Βριλήσσια* (με μια νίκη- δυο ήττες) από 2, Πανελλήνιος*, ΧΑΝΘ* και Ιωνικός Ν. Φιλαδέλφειας* (από τρεις ήττες) χωρίς βαθμό. Οι ομάδες με * έχουν αγώνα λιγότερο.
Τ´ άλλα πέντε παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν κανονικά το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, οπότε ο Κύδωνας υποδέχεται (5.30μμ, κλ. Κλαδισού) τον  Αέρωπο, ενώ θα παίξουν ακόμη: Φίλιππος  – ΑΕΚ, ΧΑΝΘ – Δούκας, Πανελλήνιος  – Ιωνικός και Ζαφειράκης – Βριλήσσια.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΧ ΧΑΝΙΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ
Η ΟΧΕ ανακοίνωσε προχθές ότι το εκτός έδρας παιχνίδι της ΕΑΧ Χανιά για την 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2 γυνακών θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, γεγονός που δημιουργεί μεγάλο προβλημα στη χανιώτικη ομάδα, αφού μετά την κλήρωση υπήρχε η πληροφόριση ότι η πρεμιέρα θα γίνει μια ημέρα ενωρίτερα. Με αυτό το δεδομένο οι υπεύθυνοι της ΕΑΧ Χανιά είχαν κανονίσει τις μετακινήσεις και τη διαμονή της αποστολής, όμως με την αλλαγή που έγινε, όλα βρίσκοντα… στο αέρα, από τη στιγμή μάλιστα που το ταξίδι είναι στη Θεσσαλονίκη και εξελίξεις για το θέμα αυτό αναμένονται σήμερα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΧΕ, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής έχει ως εξής. Σάββατο: Φαίακας Κέρκυρας – Εθνικός Κοζάνης. Κυριακή: Ν. Ελβετία – ΕΑΧ Χανιά (2.30μμ στο κλ. Πυλαίας), Φίλιππος Βέροιας – Ελπίδες Δράμας, Κορωπί – Καματερό. Ρεπό έχει ο Απόλλων Σταυρούπολης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα