Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με την ΑΕΚ στο Μενίδι ο Κύδωνας στην Α1 Εθνική χάντμπολ

Την ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο κλειστό του Μενιδίου σήμερα (5.30μμ) ο Κύδωνας για την 3η αγωνιστική της Α1 Εθνικής χάντμπολ στην πρώτη του έξοδο. Διαιτητές θα είναι οι Πάτιος – Τσιάνας ενώ στο υπόλοιπο πρόγραμμα θα παίξουν σήμερα: Φίλιππος  – Ζαφειράκης (15.00), Αέρωπος  – ΧΑΝΘ (18.00), Διομήδης  – Πανελλήνιος (18.00) ενώ μεσοβδόμαδα έπαιξαν οι: Δούκας  – ΠΑΟΚ 29-24, Ιωνικός Ν.Φ. – Βριλήσσια 27-30
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΣΤΑ ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Πρεμιέρα έχουμε αύριο στα παγκρήτια πρωταθλήματα μπάσκετ με την κατηγορία Παμπαίδων για την οποία θα παίξουν:
Κυριακή: ΟΦΗ 2 – Ηρόδοτος (ΒΑΚ, 10.00), ΑΓΟΡ – Κύδων (Ρεθύμνου, 14.00), ενώ αναβλήθηκε η συνάντηση Γιούχτας – ΑΟ Ακρωτηρίου που ήταν να γίνει στις Αρχάνες.
Να σημειώσουμε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι η ΕΚΑΣΚ απάντησε αρνητικά στα αιτήματά του και κυρίως της εκτόξευσης της οφειλής της Ενωσης προς τους διαιτητές σε 40.000 ευρώ από την περίοδο 2007-08. Για τον λόγο αυτό οι διαιτητές από το επόμενο Σαββατοκύριακο τα μέλη του θα απέχουν απ´ όλους τους αγώνες μέχρι να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ. Σε ένδειξη πάντως καλής θέλησης οι διαιτητές θα σφυρίξουν αφιλοκερδώς αύριο τα παιχνίδια των Παμπαίδων στα γήπεδα που δεν θα χρειαστεί μετακίνηση τους δηλαδή σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Αρχάνες. Το πρόβλημα δηλαδή υπάρχει όχι στον 1ο όμιλο που μετέχουν οι χανιώτικες ομάδες αλλά στον 3ο που έχει συναντήσεις σε Σητεία και Μοίρες και στον 2ο για το παιχνίδι στο Αρκαλοχώρι.
Ερχεται όμως ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης με αντίστοιχη ανακοίνωση να δηλώσει ότι “για τους προγραμματισμένους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο,  θα οριστούν 2 κριτές αφιλοκερδώς όμως δεν θα συμμετέχουμε στους προγραμματισμένους αγώνες όπου για τη διεξαγωγή τους θα χρειαστεί  μετακίνηση των κριτών μελών μας (Αρχάνες, Αρκαλοχώρι, Μοίρες, Σητεία).
Δηλαδή ο αγώνας Γιούχτας – ΑΟ Ακρωτηρίου θα είχε διαιτητές αλλά όχι κριτές! Μετά από αυτό η συνάντηση αυτή αναβλήθηκε όπως και οι αγώνες σε Αρκαλοχώρι, Μοίρες, Σητεία και αν “η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται” τότε…
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΑΧ
ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
Πρεμιέρα κάνουν αύριο στην αίθουσα Stag του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας όμως και τα πρωταθλήματα της Α1 εθνικής κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης για τη σεζόν 2010-2011. Πλέον όλοι οι αγώνες διεξάγονται στην Αθήνα και ο ΟΑΧ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά:
Σήμερα: τον ΑΟ Πεύκης (13.00) και τον Ολυμπιακό (16.00)
Αύριο: τον ΠΚΔ Ταύρου (10.00) και τον ΑΟ Ταταύλα (13.00)


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα