Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο ανήλικοι που? κλέφτηκαν

Ηράκλειο
Ολη τη δύναμη του Λιμεναρχείου Ηρακλείου κινητοποίησαν προχθές το βράδυ δύο ανήλικοι που αποφάσισαν να κλεφτούν, να φύγουν από την Αθήνα  και να έρθουν να ζήσουν στην Κρήτη, αφού ο πατέρας της  μόλις 13 ετών νύφης δεν ήθελε ο άντρας της κόρης του να είναι ο 12χρονος φίλος της που την είχε ερωτευτεί.
Τα δύο παιδιά αναζητούσαν οι λιμενικοί στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου υπήρχαν πληροφορίες ότι έφτασαν χθες το βράδυ με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά.
Ο 12χρονος Ρομά μένει με την οικογένειά του στο Ηράκλειο, ενώ η 13χρονη ομόφυλή του σε προάστιο των Αθηνών μαζί με την οικογένειά της. Πριν από λίγα 24ωρα η κοπέλα εξαφανίστηκε από το σπίτι της και αμέσως οι γονείς της πίστεψαν ότι για την εξαφάνισή της ευθύνεται η οικογένειά του 12χρονου αγοριού.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του κοριτσιού υπέβαλε μήνυση στον παραλίγο συμπέθερό του στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου δίνοντας πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκεται η κόρη του και μαζί και μία φωτογραφία της.
Το Χαλάνδρι ενημέρωσε το κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου αναφέροντας ότι είναι πολύ πιθανόν τα δύο παιδιά να ταξιδεύουν για το Ηράκλειο με το πλοίο, ενώ εστάλη με e-mail και η φωτογραφία της 13χρονης, ώστε να αναζητηθεί μεταξύ των επιβατών που ταξίδεψαν το βράδυ της Κυριακής από τον Πειραιά στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προχθές το βράδυ στο λιμάνι του Ηρακλείου, τον 12χρονο και την 13χρονη τους περίμενε ο θείος του πρώτου αλλά και οι λιμενικοί της Ασφάλειας του ΚΛΗ λίγα μέτρα παραπέρα.
Όταν τα δύο παιδιά πάτησαν το πόδι τους στη στεριά τους ζητήθηκε να ακολουθήσουν τους λιμενικούς στα γραφεία της Ασφάλειας. Οι λιμενικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα για το περιστατικό και όπως ήταν φυσικό διατάχθηκε να αφεθούν ελεύθερα τα δύο παιδιά.
Ο 12χρονος έφυγε με τον θείο του, ενώ η 13χρονη έφυγε με τον πατέρα της, ο οποίος στο μεταξύ είχε έρθει αεροπορικώς από την Αθήνα στο Ηράκλειο για να βρει το παιδί του.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα