Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ… ΤΡΕΧΕΙ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Πέντε μέρες προετοιμασίας στα “Τρία Πέντε Πηγάδια” της Νάουσας συμπληρώνει σήμερα ο ΑΟΧ και ήρθε η ώρα για το πρώτο φιλικό, στο οποίο θα έχει αντίπαλο (6μμ) την Αναγέννηση Σερρών.
Στις προπονήσεις (που είναι τριπλές) ο Γιάννης Μαρκάκης και ο συνεργάτης του Γιώργος Προμπονάς δεν αντιμετωπιζουν ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ μετέχουν και υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστές.
Ο ΑΟΧ θα δώσει νέο φιλικό την Δευτέρα, αυτή τη φορά με τον Εθνικό Πειραιώς, ενώ την Τετάρτη 4/8 θα παίξει “κόντρα” στον Πανθρακικό. Αύριο θ’ αναχωρήσουν για τη Νάουσα και οι κ. Βιριράκης, Πάτερος, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στα Χανιά μαζί με την αποστολή της ομάδας, το βράδυ της Παρασκευής 6 Αυγούστου. Τέλος, από προχθές κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, τις οποίες διαθέτουν τα μέλη της προσωρινης διοικούσας επιτροπής, ενώ οι φίλαθλοι μπορούν να τις προμηθεύονται Δευτέρα – Πέμπτη 7μμ-8.30μμ, από τα γραφεία του ΑΟΧ στην οδό Παπαρηγοπούλου 6.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Την πρώτη τους προπόνηση στο Καρπενήσι έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά κάτω από ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, ενώ από σήμερα το πρόγραμμα προβλέπει διπλές, αλλά και τριπλές προπονήσεις. Ακόμη, για την Τρίτη 3 Αυγούστου κλείστηκε το πρώτο φιλικό, με αντίπαλο τον Ατρόμητο Σπερχειάδας (ομάδα περιφερειακού).
Λίγο πριν την προχθεσινή αναχώρηση της ομάδας από τη Σούδα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς Στέλιος Βαρουξάκης, που βρέθηκε κοντά στην αποστολή, ευχαρίστησε δημόσια την ΑΝΕΚ Lines για την πολύτιμη συνεισφορά της στην ομάδα, τόσο την περυσινή, όσο και τη φετινή σεζόν.
Μάλιστα, η αποστολή ήταν ντυμένη με ομοιόμορφα μπλουζάκια που είχαν πάνω το σήμα της χανιώτικης ναυτιλιακής εταιρείας, ενώ ο κ. Βαρουξάκης τόνισε ότι αποτελεί τιμή και υπερηφάνεια για την ΠΑΕ το γεγονός ότι η ΑΝΕΚ Lines συγκαταλέγεται στο γκρουπ των χορηγών της ομάδας και είναι “συνοδοιπόρος της” στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΕΡΑΜΕΙΑ: Εκτός από τον Κ. Παππά, τα Κεραμειά ανακοίνωσαν χθες την απόκτηση και άλλων ποδοσφαιριστών, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με παίκτες που έπαιζαν και πέρυσι στην ομάδα. Πρόκειται για τους Νίκο Ροκάκη, Στέλιο Κολοκυθά, Μιχάλη Παπαδάκη, Γιώργο Ποποδάκη (από τον Ηρακλή Νερ.), Θανάση Νινολάκη, Νίκο Μπικουβαράκη (Ίκαρο Μ.), Γιώργο Γεωργαντά (ΑΕ Κυδωνίας). Επίσης, επέστρεψε (από το ΙΚΝΑ) ο τερματοφύλακας Στέφανος Λαζάκης, ενώ για ακόμη ένα χρόνο συνεχίζουν οι Γιάννης Παπαδάκης, Γιώργος Μανωλακάκης, Μανώλης Μπομπολάκης και Γιώργος Βατσάκης. Όπως μας ενημέρωσε ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ηλιάκης, η προετοιμασία ορίστηκε ν’ αρχίσει την Κυριακή 8 Αυγούστου.
Γ.Σ. ΙΩΝΙΑΣ: Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιωνία 2000 καλούν τα μέλη του σωματείου στην οριστική τακτική γενική συνέλευση, η οποία θα γίνει την Πέμπτη 5-8-2010 στις 8μμ στα γραφεία του Συλλόγου (στην Πλατεία 1821 αρ.13, στην Σπλάντζια) με θέματα: Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, τροποποίηση του καταστατικού του σωματείου, εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα