Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το κολυμβητήριο Χανίων φιλοξένησε μια σημαντική διοργάνωση υγρού στίβου, η οποία εκτός από αγωνιστική, είχε και οργανωτική επιτυχία.
Αυτή τη φορά ήταν το -πενθήμερης διάρκειας- όπεν μεσογειακό κύπελλο συγχρονισμένης κολύμβησης, το οποίο έφερε στην πόλη μας περίπου 300 άτομα (αθλήτριες, προπονητές, συνοδούς, κριτές, επίσημους) από 21 χώρες του πλανήτη μας, με την Ελλάδα -όπως γράψαμε χθες- να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αγωνιστικό κομμάτι στην κατηγορία των κρατών της Μεσογείου (COMEN) και την Ρωσία στην όπεν κατηγορία.
Η συνεργασία της ΚΟΕ με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Χανίων ήταν και φέτος εξαιρετική και όλοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση.
Σημαντική συμβολή στο να γίνει αυτό είχαν οι χορηγοί-υποστηρικτές των αγώνων, αλλά και αρκετά άλλα άτομα που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να διαφημηστεί ο τόπος μας σε ξένους και έλληνες επισκέπτες. Δυο από αυτά ήταν η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του Πολυτεχνείου Κρήτης Κατερίνα Βαγιωνή (τεχνικός σύμβουλος-συντονιστής των αγώνων, που είχε την ευθύνη για την παρέλαση, αλλά και τις χορογραφίες της τελετής έναρξης) και ο Ιάκωβος Κουμής (διευθυντής των αγώνων), που με την εμπειρία τους συνετέλεσαν στο να κυλύσουν όλα ομαλά, εντός και εκτός κολυμβητηρίου.
Όλοι πλέον περιμένουν “να έρθει” στα Χανιά και το 2011 μια ανάλογη σημαντική διοργάνωση, γνωρίζοντας βέβαια ότι κάτι τέτοιο δε θα είναι και πολύ εύκολο, με δεδομένες τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και όχι μόνον.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ: «Η Οργανωτική Επιτροπή του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διεξήχθη στο κολυμβητήριο Χανίων, 21-25 Ιουλίου 2010, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει: Τον νομάρχη Χανίων Γρηγόρη Αρχοντάκη και τον δήμαρχο Χανίων Κυριάκο Βιρβιδάκη, ως συνδιοργανωτές της Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδος στην σπουδαία αυτή διοργάνωση. Τον διοικητική Ναυστάθμου Κρήτης Αρχιπλοίαρχο Π.Ν., Γεώργιο Μαρκουλάκη και τον διοικητή της 115ΠΜ Σμήναρχο Ιπτάμενο, Λεωνίδα Ευαγγέλου. Την Επιτροπή Διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κυριάκο Λιμαντζάκη, την υπεύθυνη του κολυμβητηρίου κ. Άννα-Μαρία Ζουμαδάκη καθώς και το προσωπικό του κολυμβητηρίου.
Τους υποστηρικτές της διοργάνωσης : Τ.Ε.Δ.Κ Χανίων, Δ.Ε.Υ.Α.Χ (και τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Ντάλλα), τον δήμαρχο Πλατανιά Γιώργο Τσαγκαράκη, τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Χανίων, την εταιρία αθλητικών ειδών “Pool Sport”, την “ΑΝΕΚ Lines”, τα νερά “ΛΥΤΤΟΣ”, τα καταστήματα “Γρηγόρης μικρογεύματα”, τα ζαχαροπλαστεία “Σπιτικό”, τα χορευτικά συγκροτήματα “Μπούτζουκας” και “Σφακιά”, όπως και το χορηγό επικοινωνίας, τηλεοπτικό σταθμό “Νέα Τηλεόραση”. Η συμβολή των προαναφερομένων ήταν καθοριστική στην άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του Μεσογειακού Κυπέλλου Συγχρονισμένης Κολύμβησης».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα