Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ?

Τη νέα έκδοση του δημοφιλούς Pro Evolution Soccer, παρουσίασε στους Έλληνες δημοσιογράφους η Konami την περασμένη Τρίτη, ανακοινώνοντας μεγάλες αλλαγές στο gameplay αλλά και ελληνική περιγραφή στον αγώνα. Στο demo που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι δημοσιογράφοι, περιλαμβάνονταν Εθνικές ομάδες όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Αργεντινή αλλά και σύλλογοι όπως η Μάντσεστερ Γιονάιτεντ, η Ρεάλ, η Πόρτο κ.ά.
GAMEPLAY
Όπως σχολιάζουν όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Zegetron, αντιπροσωπία της Konami στην Ελλάδα, η Konami έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη σωστή ανταπόκριση εντολών. Διορθώθηκε το πρόβλημα με τις πάσες καθώς αυτή τη φορά, ασκείτε συγκεκριμένη δύναμη σε πάσες, σέντρες και φυσικά σουτ, στέλνοντας την μπάλα ακριβώς εκεί που θέλετε.
Σημαντικό ρόλο σε κάθε κίνηση του χρήστη παίζει και η κλήση σώματος του παίκτη, καθώς οι πισωγυριστές μπαλιές μεταβιβάζονται με μεγαλύτερη δυσκολία. Φέτος οι πάσες μπορούν να δοθούν σε αριστερό ή δεξί πόδι, ανάλογα με την περίσταση, ενώ οι προωθημένες πάσες λειτουργούν πολύ καλύτερα, κάτι που ισχύει τόσο για τις συρτές, όσο και για τις ψηλοκρεμαστές.
Η μπάρα δύναμης, η οποία δηλώνεται με μία κυματιστή μορφή κάτω από κάθε παίκτη, αργεί να γεμίσει για κλάσματα του δευτερολέπτου παραπάνω από προηγούμενες χρονιές, κάτι επιτρέπει τον καλύτερο έλεγχο στις πάσες και στα σουτ σας.
Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στη γωνία από την οποία σουτάρουν οι παίκτες, στην κλήση του σώματός τους, αλλά και στα φάλτσα της μπάλας, ενώ βελτιωμένες είναι και οι αμυντικές λειτουργίες.
ΓΡΑΦΙΚΑ
Όσον αφορά τον τομέα των γραφικών και του ήχου, η Konami συνέχισε την καλή δουλειά που έκανε πέρυσι, καθώς στον σχεδιασμό των παικτών, προστέθηκαν animation τα οποία άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Το γεγονός αυτό, προσθέτει μεγαλύτερο ρεαλισμό στην κίνηση των παικτών.
Όσον αφορά τον σχολιασμό, βρίσκεται ακόμα υπό επεξεργασία και δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα. Όπως ανέφερε πάντως ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, κάποια ονόματα παικτών αναγκάζονταν οι σπίκερ να τα λένε δύο και τρεις φορές, άρα αναμένεται για άλλη μια φορά να έχουμε ποικιλία στην εκφώνηση -τουλάχιστον των γνωστών- παικτών.
Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει αμέσα στο φθινόπωρο για PC, PS3, XBOX 360, Wii, PS2 και PSP.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα