Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑ 66ΧΡΟΝΗ

Αθήνα
Πρωτοφανείς σκηνές για τα ελληνικά δεδομένα διαδραματίστηκαν αργά προχθές το βράδυ σε εστιατόριο στην Αμφιλοχία, όταν τρεις άγνωστοι, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν σε εστιατόριο και αφού διέταξαν τους περίπου εκατόν είκοσι πελάτες, που βρίσκονταν εκείνη στη στιγμή στον χώρο, να πέσουν κάτω, άρχισαν να πυροβολούν με πυροβόλα όπλα.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ελαφρά στα κάτω άκρα, ένας 15χρονος και ένας 28χρονος, και οι δύο αλβανικής καταγωγής, στους οποίους προσφέρθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες.
Οι δράστες κατά την έξοδό τους, πυροβόλησαν με στόχο τρία λεωφορεία με αλβανικές πινακίδες, που ήταν σταθμευμένα έξω από το εστιατόριο και είχαν ως προορισμό τα Τίρανα. Σοβαρά τραυματίστηκε μία 66χρονη γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, ο οποία δέχθηκε σφαίρα στον λαιμό, ενώ περίμενε μέσα σε ένα από τα λεωφορεία. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται.
Ύστερα από έρευνα που έκαναν αστυνομικοί εντός και εκτός εστιατορίου, βρήκαν φυσίγγια και κάλυκες από πυροβόλο όπλο, καθώς και θραύσματα βολίδων.
Στο σημείο όπου έγινε η ένοπλη επίθεση σταθμεύουν συχνά λεωφορεία με προορισμό την Αλβανία, ενώ αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά και τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα