Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ ΤΟ “ΝΑΙ”

Πολύ κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τα Γαλλικά Μ.Μ.Ε. να μεταδίδουν χθες ότι ο Σίντνεϊ Γκουβού απάντησε θετικά στην πρόταση των “πρασίνων”.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από τη Γαλλία, ο 31χρονος διεθνής «τρικολόρ» αποδέχθηκε την πρόταση των «πρασίνων» για διετές συμβόλαιο και αναμένεται μέχρι την Κυριακή στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Η συμφωνία θα αποφέρει, συνολικά μαζί με το μπόνους υπογραφής, περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του Γάλλου επιθετικού. Η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε μέχρι χθες βράδυ από τον επίσημο Παναθηναϊκό, ωστόσο υποστηρίζεται ότι «βρισκόμαστε σε επαφές με τον παίκτη, που είναι ψηλά στη λίστα μας…».
Ο Γκοβού είχε εκφράσει από την πρώτη στιγμή τη θέλησή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή, έπαιξε η συμμετοχή των πρασίνων στους ομίλους του Champions League, αλλά και η παρουσία του Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος φέρεται να είπε καλά λόγια στο συμπατριώτη του κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Νότια Αφρική.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΖΙΓΓΕΡ-ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ
Υπομονή από τον κόσμο ζήτησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στη διάρκεια της τρίωρης χθεσινής συνάντησης που είχε με αντιπροσωπείες των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού.
Βασικό θέμα στη συζήτηση ήταν τα διοικητικά με τους οργανωμένους του Ενιαίου Φορέα να ζητούν την πώληση της ΠΑΕ, και τον μεγαλομέτοχο των πρασίνων να απαντά ότι δεν έχει στα χέρια του συγκεκριμένη οικονομική πρόταση. Στη συνάντηση έδωσε το παρών και ο Νίκος Βαρδινογιάννης, γιος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Γιώργου.
Στο μεταξύ, “επίθεση” κατά του Τζίγγερ εξαπέλυσε ακόμα ένας μέτοχος της ΠΑΕ, ο Γιάννης Ξυλάς, δηλώνοντας ότι “δεν είναι σοβαρός πωλητής”.
«Εχω πλέον αποκομίσει την αίσθηση ότι δεν είναι σοβαρός πωλητής», ανέφερε ο κ. Ξελάς σε συνέντευξή του, που δημοσιεύθηκε χθες στην εφημερίδα Goal. «Αν ήταν δεν θα απαξίωνε με αυτόν τον τρόπο τον μόνο πιθανό αγοραστή που παρουσιάστηκε, τον Βγενόπουλο. Με ρωτάτε αν ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν αγοραστής. Ναι, ήταν, μπορώ να σας διαβεβαιώσω γι’ αυτό» τόνισε μεταξύ άλλων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα