Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΟΧ ΜΕ Γ. ΠΡΟΜΠΟΝΑ

Στον Πλατανιά έγινε το Σάββατο συνάντηση των ανθρώπων της ΠΑΕ με τον δήμαρχο Γιώργο Τσαγκαράκη με τον τελευταίο να είναι για μία ακόμα φορά καθησυχαστικός και να εκφράζει την βεβαιότητά του ότι η ομάδα θα αγωνισθεί φέτος από την αρχή στη φυσική της έδρα στο γήπεδο του Μάλεμε (φωτ κάτω). Μάλιστα το θέμα έχει αναλάβει ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Μπεμπλιδάκης.
Στα μεταγραφικά εκτός του Στάμου που έχει κλείσει δεν ανακοινώνονται άλλα ονόματα, προτεραιότητα έχει δοθεί στην αναζήτηση ενός επιτελικού χαφ, ενώ κατά το ξεκίνημα της προετοιμασίας γύρω στις 20 Ιουλίου θα έρθουν στα Χανιά για να δοκιμαστούν 4-5 παίκτες από την βόρεια Ελλάδα που έπαιζαν σε ομάδες Γ’ Εθνικής και περιφερειακού. Ετσι ο Μίκι Τσίρκοβιτς -που θα επιστρέψει στα Χανιά στα μέσα του επόμενου μήνα- θα δει από κοντά κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα οι παίκτες αυτοί ώστε πιθανόν να αποκτηθεί κάποιος.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει ως γνωστών για ενα δεκαήμερο (από τις 26 Ιουλίου) στο Καρπενήσι.
ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ
ΜΕ ΠΡΟΜΠΟΝΑ Ο ΑΟΧ
Στον ΑΟΧ χθες αναμενόταν στα Χανιά ο Γιώργος Προμπονάς για να συζητήσει το ενδεχόμενο να κάτσει στον πάγκο αποτελώντας δίδυμο με τον Γιάννη Μαρκάκη. Από σήμερα αναμένεται να μπει ζεστά και στο θέμα των μεταγραφών και των ανανεώσεων η διοικούσα Επιτροπή της υπό σύσταση ΠΑΕ που συγκροτήθηκε σε σώμα την περασμένη Παρασκευή ενώ αναζητείται αθλητικό κέντρο στο οποίο θα πραγματοποιήσει το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας γύρω στις 24-25 Ιουλίου με την πρώτη συγκέντρωση να προγραμματίζεται για τα μέσα του ερχόμενου μήνα.
* Τι γίνεται με τις Ακαδημίες του ΑΟΧ ;
Την Τετάρτη το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΑΟΧ αναμένεται να ασχοληθεί και με τις Ακαδημίες. Εδώ να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διάστημα έρχονται στην εφημερίδα αντικρουόμενες πληροφορίες και κάποιες καταγγελίες, έτσι το τοπίο μοιάζει λίγο θολό παρότι σίγουρα η συνεργασία με το Fair Play (πυρήνες – προτζούνιορ) δείχνει προς την σωστή κατεύθυνση. Μάλιστα όπως μας επεσήμαναν οι συνεχείς αναβολές για το συγκεκριμένο θέμα έχουν ως αποτέλεσμα να οξυνθούν οι σχέσεις μεταξύ των μελών του συμβουλίου. Εκείνο που προέχει βέβαια είναι να καταφέρουν οι παράγοντες να συνεργαστούν και να βρουν την καλύτερη λύση και να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα σε μία περίοδο που η άνοδος της ομάδας δημιουργεί καλύτερες προοπτικές.
* Σήμερα αποφασίζει για πρόεδρο-προπονητή ο Πανακρωτηριακός:
Σήμερα θα συγκροτηθεί σε σώμα το Δ.Σ. του νεοφώτιστου στο περιφερειακό Πανακρωτηριακού όπως αυτό προέκυψε από την συμπλήρωση θέσεων με την παρουσία 4 νέων προσώπων και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με το θέμα του προπονητή. Πάντως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γιάννης Κουκουβιτάκης θα συνεχίσει από την θέση του προέδρου ενώ ο Μανώλης Πηγουνάκης θα είναι και την νέα περίοδο προπονητής.
* Με Τσούξτο η Παλαιόχωρα
Ενας παλιός γνώριμος ανέλαβε προπονητής στον ΑΟ Παλαιόχωρας που επανήλθε μετά από ένα χρόνο στην Α’ κατηγορία Χανίων. Ο Τσούξτος έχει διατελέσει και πριν λίγα χρόνια προπονητής ενώ υπήρξε και παίκτης της ομάδας την περίοδο μάλιστα που αυτή έκανε την καλύτερη πορεία στην ιστορία της (2002) ενώ έφθασε και να αγωνισθεί σε ένα τελικό κυπέλλου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα