Μουσείο Τυπογραφείας

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ
Νέος γραμματέας ο Κώστας Τασούλας
Με 82 ψήφους υπέρ, πέντε λευκά και δύο άκυρα εξελέγη νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, ο βουλευτής Ιωαννίνων, Κώστας Τασούλας, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος. Διαφωνίες στο εσωτερικό του κόμματος για τη διαδικασία της ανάδειξης του νέου γραμματέα, ο οποίος εξελέγη, τελικά, με κάλπη και όχι δια βοής.
Πριν την ψηφοφορία ο Βύρων Πολύδωρας πρότεινε να αναδειχθεί ο νέος γραμματέας δια βοής, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς επέμενε να γίνει η ψηφοφορία μέσω κάλπης, όπως και έγινε.
Ο Κώστας Κιλτίδης αντέδρασε έντονα όταν προτάθηκε να εκλεγεί ο νέος γραμματέας δια βοής και ζήτησε να γίνει η ψηφοφορία με κάλπη.
Ο Κ. Κιλτίδης υποστήριξε ότι ανάλογες πρακτικές χρησιμοποιήθηκαν και για την επιλογή των τομεαρχών, έκανε λόγο για ποδηγέτηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και τόνισε ότι ο ίδιος δεν το δέχεται γιατί παραβιάζεται το καταστατικό το οποίο επιβάλει κάλπη.
Μετά την εκλογή του, ο κ. Τασούλας, μιλώντας τους βουλευτές, είπε ότι «οι καιροί είναι προκλητικοί και ενδιαφέροντες και η διαδικασία που ακολουθήθηκε σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, δείχνει ότι εμείς το αποδεχόμαστε με τρόπο που εναρμονίζεται με το μήνυμα της 29ης Νοεμβρίου».
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στην ΚΟ του κόμματος ευχαρίστησε τον απερχόμενο γραμματέα, Γ. Τραγάκη για τις υπηρεσίες του. «Σε δύσκολες, πολύ δύσκολες στιγμές, έμεινε όρθιος και μας βοήθησε να περάσουμε τον “κάβο”. Υπήρξε και παραμένει φίλος όλων. Θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή του αγώνα», τόνισε.
Και πρόσθεσε ότι αυτός που θα τον διαδεχτεί θα πρέπει να προχωρήσει σε τρία πράγματα: «Πλήρη αξιοποίηση των βουλευτών, ώστε από τον καθένα να υπάρξει η μέγιστη απόδοση και προσφορά, εδραίωση της αλληλεγγύης, μεταξύ μας και συμπληρωματικότητα όλων με τους υπόλοιπους και ανύψωση του κύρους των βουλευτών».

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ
Γραμματέας Τομέα
Δημοσίων Εργων ΠΑΣΟΚ
Γραμματέας του Τομέα Δημοσίων Έργων του ΠΑΣΟΚ ορίστηκε ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Μανώλης Στρατάκης, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.