Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σωτήρες!

Γράφει ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΠΥΡ. ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ

Αφού κρεμάνε πλάτες στους τοκογλύφους της Ευρώπης και των Η.Π.Α. κι αφήσανε να περάσει ανεκμετάλλευτο τόσο διάστημα, όσο άρκεσε στους λωποδύτες συγκεκριμένης εθνικότητας για ν’ αποχτήσουνε σε βάρος της Χώρας, του Κράτους και του Λαού μας τεράστια οικονομικά ωφέλη, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ν’ αναλάβουνε τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον Ελληνισμό!
Επιτρέψανε πρώτα τον διεθνή διασυρμό του Κράτους και του Ελληνισμού, ο οποίος ευνοούσε τα συμφέροντά τους, με την κατατρομοκράτηση των επενδυτών, η οποία οδήγησε στην πτώση των χρηματιστηρίων, την απώλεια περιουσιών και την απροθυμία επένδυσης σ’ ελληνικά χρηματιστηριακά προϊόντα και ιδιαίτερα σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, ενώ παράλληλα συνέβαλε στην αύξηση του επιτοκίου δανεισμού της Ελλάδας στο τετραπλάσιο εκείνου, με το οποίο δανείζονται άλλα Ευρωπαϊκά Κράτη. Και ύστερα έρχονται να μας παραστήσουνε τους ΣΩΤΗΡΕΣ, ώστε να τους χρωστούμεν, εκτός από τα δανεικά, που πήραμε με καταχρηστικό επιτόκιο δανεισμού, και ευγνωμοσύνη για την οικονομική μας σωτηρία! Αυτή ‘ναι η μέθοδος του εβραιοσιωνισμού. Πρώτα σου δημιουργεί το πρόβλημα κι όταν σε φέρει σε αδιέξοδο, έρχεται και σε “σώζει” από την καταστροφή, που αυτός προκάλεσε και η οποία του απέφερε σημαντικά κέρδη!
Αυτό είναι το ήθος του. Αυτή ΄ναι η τακτική που εφαρμόζει επί αιώνες. Σ’ αυτά τα βαθιά νερά μας ρίξανε για να κολυμπήσομεν εμείς, που δεν ξέρουμε κολύμπι. Και δεν ξέρουμε κολύμπι, γιατί δεν γνωρίζουμε την Ιστορία μας, κι αγνοούμε παντελώς και τη δική του Ιστορία. Έτσι, σαν φελλοί θα επιπλεύσουμε και θα σωθούμε. Όμως θα μας στοιχίσει ακριβά η σωτηρία. Ίσως να ξέρετε πως όταν καράβι κινδυνεύει, το πλοίο που θα το ρυμουλκήσει στο λιμάνι, δικαιούται να πάρει το μισό περίπου της αξίας του…
Άραγε σ’ αυτό το ύψος θ’ αποτιμηθεί η σωτηρία μας, ή θ’ αρκέσει η επίλυση του Κυπριακού και του Σκοπιανού;


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα