Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΝΕΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΑΣ ? ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ Ν. 3-2 ΤΟΝ ΑΟΔΑ

Οι ομάδες της Κισάμου ήταν οι μεγάλες κερδισμένες κατά την 6η αγωνιστική του ομίλου τίτλου της Α’ κατηγορίας. Πρώτα- πρώτα ο Κισαμικός που έσπασε το αήττητο του Πανακρωτηριακού έδωσε νέο ενδιαφέρον στην μάχη του τίτλου ενώ η Θύελλα Καλ. πέτυχε μία εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί του Ιδομενέα και αυτοί ήταν οι πρώτοι βαθμοί που την έβγαλαν από μια δύσκολη θέση. Θριαμβευτική νίκη και για τον Ηρακλή Ν. που έσπασε και αυτός το αήττητο του ΑΟΔΑ (3-2) ενώ στους κερδισμένους ανήκει σίγουρα και η Ιωνία 2000 που μπορεί να επικράτησε όπως ήταν λογικό της Δόξας όμως όλα τα άλλα αποτελέσματα “δούλεψαν γι’ αυτή” και πλέον παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.
Στη Β’ κατηγορία ολοκληρώθηκε ο α’ γύρος και ο Αστέρας Μανωλιόπουλου όχι μόνο κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα αλλά ξέφυγε ακόμα περισσότερο από τους διώκτες του μετά την ισοπαλία των Ροδωπού με 2-2 απέναντι στην ΕΘΚ. Πιο αναλυτικά οι αγώνες του Σαββατοκύριακου:
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΛΟΥ
6η αγωνιστική
Κισαμικός – Πανακρωτηριακός 3-1
Ο Κισαμικός έσπασε το αήττητο του Πανακρωτηριακού δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30′ με κεφαλιά του Μ. Φραγκιουδάκη έπειτα από κόρνερ και λίγο αργότερα στο 36′ από πάσα του Μαναρώλη ο Νικηφοράκης με σουτ έβαλε γερά θεμέλια για τη νίκη διπλασιάζοντας τα τέρματα. Στο 75′ ο Κλωθάκης με ατομική ενέργεια πέτυχε ένα ακόμα γκολ για τους γηπεδούχους και η ομάδα του Ακρωτηρίου το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 84′ με πλασέ του Αδαμόπουλου. Καλή σε γενικές γραμμές ήταν η διαιτησία του Λέττα.
Κισαμικός: Παπαδάκης, Μαναρώλης, Φραγκιουδάκης Μ., Κουρινάκης, Βαρουχάκης (70′ Βολάνης), Νικηφοράκης (60′ Φραγκιουδάκης Κ.), Μαραγκουδάκης Μ., Στρατουδάκης, Ρουστέμι, Κλωθάκης (80? Αποστολάκης)
Πανακρωτηριακός: Κοτρωνάκης, Σεληνιωτάκης, Τζουρμπάκης, Σκανδαλάκης (80′ Σοφιανόπουλος), Αδαμόπουλος, Τσενακάλ, Φλεμετάκης (65′ Κοτζαμάνογλου), Λυχνάκης, Φραντζολάκης (55? Κουκουβιτάκης), Λιονάκης, Βασιλείου
Ηρακλής Ν. – ΑΟΔΑ 3-2
Η ομάδα των Νεροκούρου έσπασε το αήττητο των φιλοξενουμένων που πλήρωσαν την βαριά τιμωρία του αρχηγού τους Μαματσή αφού παρουσίασαν σημαντικά αμυντικά κενά. Στο 43′ ο Τοντινίδης με ένα εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ σχεδόν από το κέντρο και μάλιστα κοντά στη γραμμή του πλαγίου αιφνιδίασε τον Χωραφάκη ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. στο 59′ από φάουλ του Αθανασίου ο Μ. Ζτράβκοβιτς με κεφαλιά ισοφάρισε όμως η χαρά των φιλοξενουμένων κράτησε λίγο αφού στο 61′ από σουτ του Σταθάκη ο Χωραφάκης δεν συγκράτησε τη μπάλα και ο Κλωτσοτήρας με νέο σουτ πέτυχε το 2-1. Στο 66′ μετά από σέντρα-σουτ του Γερούλη ήταν η σειρά του Παπουτσά να αιφνιδιαστεί (η μπάλα κτύπησε και στο δοκάρι) για να ισοφαρίσει έτσι ο ΑΟΔΑ σε 2-2 αλλά τελικά στο 75′ ο Σταθάκης με σουτ έδωσε για τρίτη φορά το προβάδισμα στους γηπεδούχους και αυτό ήταν το τελικό σκορ. Στο 85′ ο Ηρακλής έφτασε πολύ κοντά σε ένα τέταρτο τέρμα όταν ο Γ. Ποποδάκης ανατράπηκε από τον Παπούλια όμως ο Μιχαηλάκης που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών είδε τον Χωραφάκη να αποκρούει. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα των Νεροκούρου έχει χάσει τρία πέναλτι!
Μέτρια η διαιτησία του Μπουλέρου με τον Ηρακλή να ζητάει ένα πέναλτι στο 75′ πάνω στον Σταθάκη.
Ηρακλής Ν.: Παπουτσάς, Καλυκάκης, Κολοκυθάς, Ντουντουνάκης (65′ Μιχαηλάκης), Σταθάκης, Καλανδράνης (46′ Ποποδάκης Ι.), Αμαξόπουλος, Πατελάκης, Κλωτσοτήρας (75′ Ποποδάκης Γ.), Καρατζάς, Τοντινίδης
ΑΟΔΑ: Χωραφάκης, Δαουκάκης, Κυπραίος (65′ Ροδιτάκης), Αθανασίου, Παπούλιας, Ζτράβκοβιτς Μ., Γερούλης, Παρασκάκης (55′ Καστρινάκης), Σεργάκης, Κομνηνός (75′ Παπαντωνάκης), Αποστολάκης
Κορωνίδα – Ασπίδα 1-1
Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας του Νέου Χωριού με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 60′ με σουτ του Σφυρή και να ισοφαρίζονται στο 68′ με πέναλτι του Γκάτσου. Το πέναλτι κέρδισε ο Στ. Λιοδάκης από τον Σμπυράκη. Στο 55′ ο Στ. Λιοδάκης είχε δοκάρι για την ομάδα του Ναυστάθμου.
Από την διαιτησία του Γιαννουλάκη έχουν πολλά παράπονα οι γηπεδούχοι θεωρώντας ανύπαρκτο το πέναλτι και ότι αντίθετα δεν τους έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Τζανουκάκη στο 70′. Αλλά και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι πάνω στο Γκάτσο.
Ιδομενέας – Θύελλα Καλ. 0-1
Η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στους Αγ. Αποστόλους το Σάββατο αφού οι φιλοξενούμενοι πήραν μια υπερπολύτιμη νίκη και πλέον ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Το χρυσό γκολ πέτυχε στο 63′ ο Κορναράκης με σουτ αφού προηγουμένως ο Λεκίδης είχε αποκρούσει το μακρυνό σουτ του Ουρούκου χωρίς να συγκρατήσει τη μπάλα. Πάντως οι γηπεδούχοι τα έχουν με την τύχη τους αφού τρεις φορές μετά από ενέργειες των Θεοδωράκη, Μαργαρώνη και Λούλου η μπάλα κτύπησε στα δοκάρια του Γ. Σγουρομάλλη. Καλή ήταν η διαιτησία του Κανελάκη.
Δόξα – Ιωνία 2000 0-6
Η μόνη αήττητη ομάδα πλέον του πρωταθλήματος είναι η Ιωνία που δεν συνάντησε δυσκολίες από το σύλλογο των Παχιανών. Στο 10′ από ασίστ του Ορ. Μπάτζιο ο Καβρουλάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ και στο 18′ ήταν η ασίστ του Καβρουλάκη που έδωσε το δικαίωμα στον Ορ. Μπάτζιο να διπλασίασει με πλασέ τα τέρματα των τυπικά φιλοξενουμένων. Στο 26′ οι δύο παίκτες άλλαξαν ξανά ρόλους και αυτή τη φορά ήταν ο Καβρουλάκης ο σκόρερ του τρίτου τέρματος μετά από μπαλιά του Ορ. Μπάτζιο. Στο 32′ ο Γιαννολάρης με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 0-4 , ο ίδιος παίκτης στο 65′ αξιοποίησε πάσα του Λίκα και με πλασέ έγραψε το 0-5 για να κλείσει το σκορ στο 75′ ο Στυλιανάκης από κοντά έπειτα από κόρνερ του Καβρουλάκη.Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Κουρκούνας.
ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
6η αγωνιστική
Αλμυρός – ΑΕ Κυδωνίας 1-2
Η ομάδα του δήμου Μουσούρων απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη με τη νίκη της αυτή . Στο 48′ από ενέργεια του Δημητρογιαννάκη ο Καλαμπαλίκης με σουτ άνοιξε το σκορ και στο 63′ ο Καλαμπακάκης αφού έπαιξε με επιτυχία το “1-2” με τον Καλαμπαλίκη πέτυχε με πλασέ το 0-2. Στο 80′ ο Μ. Πετράκης με σουτ μείωσε για τους γηπεδούχους οι οποίοι λίγο αργότερα στο 83′ έμειναν με δέκα παίκτες αφού ο Π. Πετράκης είδε τη δεύτερη κίτρινη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 73′ με τον Τσαγκαράκη.
Από την διαιτησία του Ντοκάκη έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες και ειδικά οι γηπεδούχοι αφού υποστηρίζουν ότι στο 3′ χάρισε την κόκκινη στον αντίπαλο τερματοφύλακα -δεν του έδειξε ούτε κίτρινη- και ότι δεν έδωσε πέναλτι στο 90′ πάνω στον Μπερικάκη. Ακόμα φωνάζουν για τον β’ βοηθό Μαρνέζο ότι μπροστά του κτυπήθηκε με αγκωνιά ο Τραϊτοράκης και αποχώρησε τραυματισμένος χωρίς να το δει.
Τιτάν – Κρ. Αστέρας 1-2
Σε ακόμα πιο δύσκολη βαθμολογική θέση βρίσκεται η ομάδα των Καλυβών η οποία μάλιστα άνοιξε το σκορ στο 52 με σουτ του Παπασταματάκη αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 63′ μετά από σουτ του Σιντάρσκι στο δοκάρι, και σε φάση διαρκείας ο Καραμιχάλης από κοντά ισοφάρισε ενώ στο 80′ ο Δασκαλάκης με σουτ ολοκλήρωσε την ανατροπή και αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους φιλοξενούμενους. Καλή ήταν η διαιτησία του Τριανταφύλλου.
Ικαρος Μ. – Παγχανιακός 3-0
Εύκολη επικράτηση για τους γηπεδούχους ενώ οι φιλοξενούμενοι για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Μόλις στο 3′ από σέντρα του Τζεγιανάκη ο Δασκαλάκης με σουτ πέτυχε το 1-0 ενώ στα τέλη του ημιχρόνου (44′) ξανά από μπαλιά του Τζεγιανάκη ο Βρεττός με σουτ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 75′ ο Κοπάσης με σουτ ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι. Καλή ήταν η διαιτησία του Ανεζάκη.
Ποσειδών Τσ. – Αρης Σ. 0-3
Στο γειτονικό ντέρμπι η ομάδα της Σούδας στάθηκε καλύτερα και πήρε τους τρεις βαθμούς. Πολύ νωρίς στο 3′ από ωραία μπαλιά του Γαλανάκη ο Ζερβουδάκης άνοιξε το σκορ για τους τυπικά φιλοξενούμενους ενώ με γκολ ξεκίνησε και το β’ ημίχρονο ο Αρης όταν από ασίστ του Αράπη ο Πολάκης με πλασέ πέτυχε το 0-2. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 63′ ο Αράπη με σουτ έπειτα από κόρνερ του Τσίτα. Λίγο αργότερα, στο 68′ ο Παππάς δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη φορά φέτος που βλέπει κόκκινη λίγο μετά που μπήκε ως αλλαγή. Καλή σε γενικές γραμμές ήταν η διαιτησία του Χρυσού.
Γρανίτης – Κεραμειά 3-2
Για μία ακόμα αγωνιστική η ομάδα της Αγ. Μαρίνας έδειξε ότι θα μπορούσε να βρίσκεται στον όμιλο τίτλου και μάλλον θα είναι η μοναδική που δεν θα αγχωθεί για την παραμονή. Στο 15′ από φάουλ του Γ. Μπουρμπάκη και κεφαλιά του Γ. Μανωλακάκη τα Κεραμειά ήταν αυτά που άνοιξαν το σκορ όμως η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους. Στο 20′ ο Κουντουράκης με πλασέ ισοφάρισε και λίγο αργότερα (25′) ο Τερεζάκης κέρδισε πέναλτι όμως ο Ποθητός απέκρουσε το σουτ του Τόλια από την…. άσπρη βούλα. Στο 41′ από κεφαλιά του Σγουράκη στο δοκάρι ο Τόλιας με νέα κεφαλιά από κοντά πέτυχε το 2-1 και στο 55′ από λάθος συνεννόηση της άμυνας ο Κουντουράκης με πλασέ έγραψε το 3-1. Στο 72′ ο Λιονάκης με σουτ έκλεισε το σκορ και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Δοξάκη και Δ. Μαυρεδάκη. Καλή ήταν η διαιτησία του Μηλιώνη.
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
15η αγωνιστική
Πλάτανος – ΑΟ Περιβολίων 0-1
Μετά από τέσσερις αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι ξαναβρήκαν το δρόμο για τις νίκες χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε στο 85′ ο Αρβανιτάκης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μανωλικάκη. Ο ΑΟ Περιβολίων είχε χάσει στο 20′ τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν ο Μαρκάκης κέρδισε πέναλτι όμως ο Κουφογιαννάκης απέκρουσε το σουτ του Λιονάκη. Από το 70′ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίκτες καθώς ο Μπελβέντεβ είδε τη δεύτερη κίτρινη ενώ στο 89′ ο Στεφανάκης παρολίγο να αναδειχθεί σε χρυσή αλλαγή χάνοντας μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει λίγο μετά την είσοδό του στον αγώνα.
Από τη διαιτησία του Χρυσού έχουν πάρα πολλά παράπονα οι γηπεδούχοι θεωρώντας ότι έπαιξε “90-10” εις βάρος τους και ότι ήταν ανύπαρκτη η δεύτερη κίτρινη. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για μια υπόδειξη του α’ βοηθού Ντοκάκη στην εκπνοή όταν άφησε όπως υποστηρίζουν, από εμφανή θέση οφσάϊντ τους παίκτες των γηπεδούχων να πλησιάσουν σε ισοφάριση.
Υρτακίνα – Παλαιόχωρα 0-1
Στο ντέρμπι του Σελίνου οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν τους τρεις βαθμούς και πλησίασαν σε απόσταση βολής την προνομιούχο πρώτη δυάδα. Το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε στο 65′ με πέναλτι του Ζαϊμίδη. Το πέναλτι έγινε σε χέρι του Γκουντελίτσα έπειτα από σέντρα του Κοντεκάκη. Καλή ήταν η διαιτησία του Μιχελάκη.
Ν. Αστέρας – Απόλλων 1-0
Στις καθυστερήσεις κρίθηκε η συνάντηση υπέρ των γηπεδούχων όταν ο τερματοφύλακας των αντιπάλων τους Πετράς έχασε την μπάλα στην έξοδο που επιχείρησε έπειτα από σέντρα του Σκρέκα και ο Βανδουλάκης από κοντά πέτυχε στο 92′ το μοναδικό τέρμα.
Από τη διαιτησία του Τριανταφύλλου έχουν αρκετά παράπονα οι γηπεδούχοι καθώς ζήτησαν πέναλτι στο 10′ σε χέρι αμυντικού πάνω στη γραμμή ενώ πέντα λεπτά αργότερα φωνάζουν για γκολ του Μουσουράκη που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ.
* Ο Απόλλωνας ευχαριστεί το Ν. Αστερα για την άριστη φιλοξενία.
Ενωση Θ.Κ. – Ροδωπού 2-2
Σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, η ομάδα των Ροδωπού κινδύνεψε σοβαρά με ήττα αφού ισοφάρισε στην εκπνοή. Πάντως έκλεισε τον α’ γύρο στη δεύτερη θέση και δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος για την παρθενική της άνοδο στην Α’ κατηγορία. Στο 15′ από μπαλιά του Μπερεδάκη ο Κελάκης με σουτ πέτυχε το 1-0 για να ισοφαρίσει στο 50′ ο Στεγιάνοφ με σουτ. Στο 70′ από κεφαλιά -πάσα του Μπερεδάκη ο Κοκογιαννάκης με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Ακρωτηρίου. Τελικά στο 90′ από πάσα του Μαριανάκη ξανά ο Στογιάνοφ με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2, ένα γκολ πάντως που άξιζαν οι φιλοξενούμενοι αφού είχαν και τρία δοκάρια με τους Μαναρώλη, Καλογεράκη και Μπουζάκη.
Από την διαιτησία του Δρακακάκη οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν ένα πέναλτι πάνω στον Μαναρώλη
Ικαρος Τ. – Δάφνη 0-4
Με τρεις νίκες ολοκλήρωσε τον α’ γύρο η ομάδα του δήμου Κρυονερίδας και εξασφάλισε ουσιαστικά από τώρα την παραμονή της ενώ αντίθετα ο σύλλογος του Ταυρωνίτη παραμένει σε δύσκολη θέση. Στο 20′ από ασίστ του Μετίν ο Μ. Κουτσουπάκης άνοιξε με πλασέ το σκορ για να ακολουθήσουν δύο γκολ από σουτ του Γερουλάκη στο 30′ και στο 40′ και να διαμορφώσει το τελικό 0-4 στο 65′ ο Βουτσαδάκης με σουτ από μπαλιά του Μετίν. Καλή ήταν η διαιτησία του Κατσαρού.
Αμιλλα – Ελ. Βενιζέλος 3-1
Εύκολη επικράτηση για τους γηπεδούχους χθες το πρωί στον Πλατανιά και αυτοί ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους. Στο 30′ ο Μπάντσεφ με φάουλ άνοιξε το σκορ και πέντε λεπτά αργότερα ο Παγωνάκης με πλασέ εκμεταλλεύτηκε σύγχιση στην αντίπαλη άμυνα κάνοντας το 2-0. Στο 70′ ο Μαθιουδάκης με σουτ έξω από την περιοχή και στο 75′ ο Σταμ. Κοντεκάς με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Νοδάρα πέτυχαν τα υπόλοιπα γκολ της Αμιλλας. Καλή ήταν η διαιτησία του Πασσά.
* Ο Γιώργος Παπαβασιλείου υπέβαλε την περασμένη Παρασκευή την παραίτησή του από τον πάγκο του Ελ. Βενιζέλου και με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους παίκτες της ομάδας για την άριστη συνεργασία που είχαν.
Ατρόμητος – Αστέρας Μ. 0-3 α.α.
ΠΣΝΧ – Χάλης (Τετάρτη)
Γ? ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
11η Αγωνιστική
-Αρης Β. – Διαγόρας 3-0
Η ομάδα των Βουκολιών υποχρέωσε τον πρωτοπόρο σύλλογο του Αποκόρωνα στην παρθενική του ήττα στο πρωτάθλημα διατηρώντας παράλληλα το εντός έδρας δικό του αήττητο. Στο 20′ ο Στρ. Αγαγιώργης με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ και ο ίδιος παίκτης είχε στο 48′ οριζόντιο δοκάρι. Ο Μακαρώνας με εκτέλεση φάουλ στο 60′ πέτυχε το 2-0 και ο Μελετάκης στο 85′ με σουτ το τρίτο γκολ.
-Διγενής – ΔΕΗ 2004 1-1
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 47′ με πλασέ του Π. Γεωργανά αλλά λίγο αργότερα στο 50′ έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Τζανουδάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Ετσι, η ομάδα των Π. Ρουμάτων κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να ισοφαρίσει στο 85′ με πέναλτι που κέρδισε ο Γ. Λιονάκης και εκτέλεσε εύστοχα ο Θεοδωρίδης.
-Σφακιά – ΙΝ.ΚΑ. 2-3
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τη νεοσύστατη ομάδα των φιλοξενουμένων που άνοιξε το σκορ με σουτ του Τραχαλάκη στο 17′.
Στο 25′ ο Ανδρ. Μαυριγιαννάκης ισοφάρισε με σουτ όμως ξανά ο Τραχαλάκης στο 60′ πέτυχε με σουτ το 1-2 και στο 68′ ο Γερακάκης με εκτέλεση φάουλ το 1-3. Για τα Σφακιά μείωσε στο 84′ ο Ψαθάκης.
* Πρέπει να σημειώσουμε ότι στον αγώνα αυτό ο Α.Γ.Σ. Σφακίων έκανε αγιασμό για τον νέο χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε στο γήπεδο του Φραγκοκάστελου.
Παρεβρέθηκε πλήθος κόσμου τους οποίους ευχαριστεί η ομάδα όπως και ο πρώην βουλευτής Μανούσος Βολουδάκης ο οποίος άλλωστε όπως σημειώνουν από το σύλλογο ήταν και ο άνθρωπος που με τις ενέργειές του βοήθησε τα μέγιστα για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στην έδρα τους.
* Το ΙΝΚΑ ευχαριστεί τα Σφακιά για την άριστη φιλοξενία.
-Ιδομενέας 2008 – Τάλως (Τετάρτη)
Ρεπό: Πέργαμος


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα