Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

To 2016 το μικρό SUV από την Skoda

Για πρώτη φορά στην ιστορία η Skoda ετοιμάζει ένα μικρό SUV, με διαστάσεις που θα τη φέρουν κοντά σε αυτές της επόμενης Fabia. Aλλωστε, πάνω στη νέα μικρή Skoda θα βασίσει την παρουσία του το νέο μοντέλο, με τη νέα Fabia να την αναμένουμε να αποκαλυφθεί το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Σε ό,τι αφορά στο νέο μικρό SUV, αυτό όπως και η Fabia, δεν θα βασιστεί τελικά πάνω στη νεότερη MQB πλατφόρμα του Ομίλου VW, αλλά είναι πιθανή μια μικρότερη εκδοχή της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι το νέο μοντέλο δεν θα λάβει όλη την πιο πρόσφατη τεχνολογία του Ομίλου, σε ό,τι αφορά τους κινητήρες και τα κιβώτια, τα συστήματα ασφάλειας και άνεσης κ.λπ. Για το όνομα του νέου δημιουργήματος της Skoda, πληροφορίες από το εξωτερικό κάνουν λόγο πως «Polar» θα είναι το πιο πιθανό όνομά του.Σύμφωνα με την πρώτη, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία.

Το νέο μικρό SUV της Skoda, θα έχει εμφάνιση που θα τονίζει τον πρακτικό του χαρακτήρα, αλλά και θα ενσωματώνει τη νεότερη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας.Η επόμενη γενιά της Skoda Fabia δεν θα πατήσει τελικά πάνω στην καινούργια πλατφόρμα MQB του Ομίλου VW (VW Golf, Skoda Octavia, SEAT Leon κ.λπ.), με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο είτε για μια μικρότερη εκδοχή της (MQB-A), είτε για μια εξέλιξη του τωρινού της πατώματος. Στο ίδιο ακριβώς πάτωμα θα πατήσει και το νέο μικρό SUV της Skoda, με τους κινητήρες του να είναι επίσης κοινοί με αυτούς της επόμενης Fabia. Θα έχουμε λοιπόν μοτέρ βενζίνης TSI που θα ξεκινούν από το 1,0 λίτρο, ενώ θα υπάρχουν και TSI στα 1,2 και 1,4 λίτρα. Στους diesel μεγάλος πρωταγωνιστής θα είναι ο ολοκαίνουργιος 1,4 TDI με 75 και 90 ίππους, που θα προσφέρει χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2. Σε κάθε περίπτωση, το νέο μικρό SUV της Skoda αναμένεται να ξεχωρίσει για την οικονομία κίνησης, χωρίς να αφήσει στην άκρη και την πολύ καλή απόδοση.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα