Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παλληκάρι στην Πάτρα!

Την απόσπαση της ισοπαλίας σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος κατάφερε χθες βράδυ ο Α.Ο. Χανιά, ερχόμενος 0-0 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας κόντρα την Παναχαϊκή. Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν σε τρεις ευκαιρίες “άγγιξε” το γκολ, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται άδικο καθώς θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της.
Ο ΑΟΧ έφτασε κοντά στο γκολ στο 43ο λεπτό, όταν ο Πάγκαλος απέφυγε τον Λαζαρίδη, αλλά τη στιγμή που σούταρε προς την εστία της Παναχαϊκής,  ένας πρώην παίκτη του Πλατανιά, ο Χρήστος Παληγεώργος έδιωξε την μπάλα σωτήρια σε κόρνερ! Ακολούθησε στο 60’ η φάση με τον Λουκίνα να παίρνει την μπαλιά του Παγώνη, αλλά ενώ οι προϋποθέσεις ήταν άριστες για να χριστεί σκόρερ, ο Κωστόπουλος βάζοντας την προβολή, αλλοίωσε την πορεία της μπάλας που κατέληξε σε κόρνερ. Και, στην τελευταία φάση του ματς, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λαζαρίδης με μεγάλη δυσκολία εξουδετέρωσε το σουτ του Καμπλιώνη…
Στον αντίποδα, για την Παναχαϊκή, η καλύτερή της φάση σημειώθηκε στο 52’ με τον Μαραγκουδάκη να βρίσκεται μόνος απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο, αλλά να σουτάρει με πολύ άσχημο τρόπο στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Έτσι, ο ΑΟΧ πήρε δικαιότατα την ισοπαλία, αν όχι την… παραχώρησε στην Παναχαϊκή. Κι αυτό γιατί, βάσει ευκαιριών, αλλά και απόδοσης, ήταν η ομάδα που δικαιούταν τους βαθμούς. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι ο ΑΟΧ συνεχίζει να αποδίδει ποδόσφαιρο αρκετά υψηλού επιπέδου, γεγονός ενθαρρυντικό εν όψει της συνέχειας…
Παναχαϊκή (Τίμος Καβακάς): Λαζαρίδης, Κωστόπουλος, Καραμανλής, Παληγεώργος, Λίτσης, Φατιόν (64’ Μπόζιτς), Γκαντιαγκά, Ζλάτκοβιτς (46’ Κοντογουλίδης), Κιάσσος (46’ Βασιλαντωνόπουλος), Μαραγκουδάκης, Σίτοε
Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηισαΐας, Παπατζίκος, Παγώνης, Μανωλάς, Ζντράβκοβιτς, Τσατσαρής, Βασιλόγιαννης (66’ Μπουντόπουλος), Τσάτσος (90’ Καμπλιώνης), Πάγκαλος, Λουκίνας (77’ Σαντριάς)
Διαιτητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), 4ος: Τάσης (Ηπείρου)
Κίτρινες κάρτες: Καραμανλής, Κιάσσος, – Τσάτσος, Μανωλάς, Πότσι, Μπουντόπουλος.

22Σεροπιάν: «Δεν φοβηθήκαμε την Παναχαϊκή»
Ο Μουράτ Σεροπιάν επεσήμανε στις δηλώσεις του με το τέλος του αγώνα ότι ο Α.Ο. Χανιά θα μπορούσε αν ήταν πιο τυχερός να είχε κερδίσει στην Πάτρα.
«Ήρθαμε στην Πάτρα χωρίς να φοβηθούμε το όνομα του αντιπάλου. Νομίζω ότι παίξαμε το παιχνίδι που κάνουμε κάθε φορά όταν παίζουμε εκτός έδρας», δήλωσε αρχικά, για να συνεχίσει: «Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις αλλά δεν ήμασταν τυχεροί ώστε να σκοράρουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι όμως γιατί φεύγουμε από μια πολύ δύσκολη έδρα και κόντρα σε μια ιστορική ομάδα με ένα βαθμό που είναι πολύτιμος για τη συνέχεια για μας».
Για το ματς της άλλης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό Βόλου, σχολίασε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε από την ίδια οπτική γωνία. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Το καλό είναι ότι θα παίξουμε μπροστά σε ένα κοινό που θα το ήθελε κάθε ομάδα. Μας δίνει φτερά και μας βοηθάει. Εάν γεμίσει το γήπεδο με τον Βόλο, σίγουρα κι εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Τσάτσος: «Καταφέραμε κάτι πολύ καλό»
Ο Σωτήρης Τσάτσος, που ήταν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης για τον ΑΟΧ, έδωσε από την πλευρά του συγχαρητήρια στην ομάδα του για το αποτέλεσμα που πήρε.
«Παίξαμε στην έδρα της Παναχαϊκής που θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο και πιστεύω ότι σταθήκαμε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις εντολές που μας είχε δώσει ο προπονητής και τη δουλειά που είχαμε κάνει όλη την εβδομάδα και μας βγήκε μέσα στο γήπεδο. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και στο α’ και στο β’ ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ένα γκολ και να παίρναμε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές. Καταφέραμε κάτι πολύ καλό για μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά. Θα ματώνουμε σε κάθε αγώνα για να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα», ήταν οι δηλώσεις του Τσάτσου.

Δίνεται το πριμ στους παίκτες
Παρότι ο ΑΟΧ δεν κέρδισε στην Πάτρα, το πριμ από τους Ντερμανάκη, Λαγομιτζή και Βιριράκη θα δοθεί κανονικά στους ποδοσφαιριστές, ως ανταμοιβή για τη σπουδαία προσπάθεια που κατέβαλλαν στην Πάτρα. Το ποσό που θα μοιραστούν είναι 3.000 ευρώ.
Ο Καβακάς επρόκειτο να δηλώσει στη συνέντευξη τύπου την παραίτησή του από τον πάγκο της Παναχαϊκής, την οποία φέρεται να είχε αποφασίσει και γνωστοποιήσει προτού ξεκινήσει το ματς με τον ΑΟΧ…
Ο Κώστας Κιάσσος τέθηκε για πρώτη φορά αντίπαλος του Α.Ο. Χανιά στα 20 χρόνια επαγγελματικής καριέρας που πλέον χαράσσει. Φάνηκε δε μετά μανίας να κυνηγά το γκολ για την ομάδα του στο α’ ημίχρονο, μιας και στην επανάληψη έγινε αλλαγή…
Ο Πότσι όπως αναμενόταν, δεν αγωνίστηκε χθες, λόγω του ότι δεν έχει συνέλθει ακόμα από τον τραυματισμό του. Παρόλα αυτά… κατάφερε να πάρει κίτρινη κάρτα όταν στο ζέσταμα που πραγματοποιούσε, έπιασε τη μπάλα με στόχο την καθυστέρηση και με συνέπεια να τιμωρηθεί από τον διαιτητή!
Η έκπληξη της 11άδας ήταν ο Ζντράβκοβιτς που όμως ήταν εκ των κορυφαίων για τον ΑΟΧ. Ένας Ζντράβκοβιτς που αγωνίζεται πλέον στη Β’ Εθνική, τη στιγμή που έως και πρόπερσι ήταν σε ομάδες του τοπικού των Χανίων…

“ΣΚΟΝΤΑΨΕ” Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β., 1-1 ΜΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
“Διπλό” για την Επισκοπή στο Μενίδι
Μεγάλη νικήτρια της αγωνιστικής ανακηρύσσεται η Επισκοπή, η οποία παρότι τελείωσε τον αγώνα στο Μενίδι με 10 παίκτες, κατάφερε να “κρατήσει” και να πάρει τη νίκη επί του Αχαρναϊκού με 1-0, φτάνοντας έτσι τους 7 βαθμούς. Το γκολ για τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα σημείωσε στο 67ο λεπτό ο Δελήμπασης, με τον Βιδάλη στο 69’ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Από εκεί και πέρα, το 3 στα 3 σημείωσαν ο Παναιγιάλειος, 2-0 εκτός έδρας τη Γλυφάδα και ο Πανηλειακός, που κέρδισε δύσκολα, 1-0 τον Αστέρα Μαγούλας στον Πύργο. Ο επόμενος δε αντίπαλος του Α.Ο. Χανιά, Ολυμπιακός Βόλου, στραβοπάτησε, μένοντας στο 1-1 με την Καλλιθέα, με έναν πρώην παίκτη του Πλατανιά, τον Χαϊκάλη να σημειώνει το γκολ της ισοφάρισης στο 90’.
Αναλυτικά:
• Ηρακλής Ψαχνών – Φωκικός 1-0 (20’ Στουρνάρας)
• Αχαρναϊκός – Επισκοπή 0-1 (67’ Δελήμπασης)
• Βύζας Μεγάρων – Φωστήρας 1-3 (45’ Αρναρέλης – 26’, 32’ Παναγιωτόπουλος, 90’ Κιμανί)
• Ολυμπιακός Βόλου – Καλλιθέα 1-1 (71’ Καπετάνος – 90’ Χαϊκάλης)
• Γλυφάδα – Παναιγιάλειος 0-2 (30’ Μπούνας, 70’ Φλίγκος)
• Πανηλειακός – Αστέρας Μαγούλας 1-0 (90’ Χαλούλος)
• Παναχαϊκή – Α.Ο. Χανιά 0-0

Βαθμολογία (Σε 3 αγων.)
1. Παναιγιάλειος         5-0     9
-. Πανηλειακός         4-1    9
3. Ολυμπιακός Β.        8-2    7
-. Επισκοπή        6-2    7
-. Ηρακλής Ψαχνών     5-3    7
6. Α.Ο. Χανιά        2-2    4
-. Φωστήρας        4-5    4
8. Καλλιθέα        3-3    3
-. Παναχαϊκή        1-1    3
10. Φωκικός        2-4    1
-. Αχαρναϊκός        1-3    1
-. Αστέρας Μαγ.        1-5    1
13. Βύζας Μεγ.        2-7    0
-. Γλυφάδα        1-7    0

Επόμενη 4η αγωνιστική (20/10)
Αχαρναϊκός – Ηρακλής Ψαχνών
Φωκικός – Παναχαϊκή
Επισκοπή – Βύζας Μεγ.
Α.Ο. Χανιά – Ολυμπιακός Βόλου (21/10)
Φωστήρας – Γλυφάδα
Καλλιθέα – Πανηλειακός
Παναιγιάλειος – Αστέρας Μαγούλας


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα