Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Υπέρ της δημιουργίας γηπέδου στη Χαλέπα η Δημοτική Κοινότητα Χανίων

Ψήφισμα υπέρ του να γίνει γήπεδο στο χώρο του υπό απαλλοτρίωση οικοπέδου 12 στρεμμάτων στη Χαλέπα πήρε το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων το μεσημέρι της Δευτέρας.
Ο αντιδήμαρχος κ. Ν. Χαζιράκης που συμμετείχε στη συνεδρίαση σημείωσε πως η δημοτική αρχή δεν έχει πάρει καμία απόφαση και ότι θα ξεκινήσει διαβούλευση μετά την ολοκλήρωση της απαλλοτρίωσης, με το δικαστήριο να γίνεται στις 5 Μαΐου.
Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ. Κ. Αλευράκης ανέφερε πως υπάρχει δέσμευση του αντιδημάρχου κ. Στ. Μιχαηλάκη ότι στο χώρο θα γίνει γήπεδο.
«Είναι πρώιμο να πούμε το οτιδήποτε, περιμένετε να γίνει το δικαστήριο και μετά η διαβούλευση και ότι θέλουν οι κάτοικοι θα γίνει. Αν θέλουν γήπεδο – γήπεδο θα γίνει» ανέφερε ο αντιδήμαρχος Μ. Καλόγριδακης.
Στο συμβούλιο τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι του Αστέρα Χαλεπας τονίζοντας την ανάγκη να γίνει γήπεδο στην περιοχή καθώς δεν υπάρχει χώρος για να αθληθούν οι νέοι.
Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Φεβρουαρίου το “Κύταρρο Χαλέπας” είχε προκρίνει την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης Δήμου – Πολυτεχνείου Κρήτης για το πως θα αξιοποιηθεί η έκταση 12 στρ. ανατολικά της Ευαγγελίστριας (προμελέτη).
Τέλος, το συμβούλιο αφού συζήτησε το ψήφισμα των εργαζομένων της ΔΕΥΑΧ ενάντια στο νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης του νερού το ψήφισε ομόφωνα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα