Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Save falasarna: Νέα συνέλευση για την προστασία της περιοχής

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την επένδυση μονάδας 800 κλινών στα Φαλάσαρνα. Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 7.30 το απόγευμα έχει οριστεί η επόμενη συνέλευση της Πρωτοβουλίας Πολιτών “save_falasarna”, στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση:  «Ό,τι καταστρέφει τη Φύση δεν είναι ανάπτυξη! Ετοιμάζεται η “Αειφόρες Τουριστικές Επιχειρήσεις Φαλάσαρνα Α.Ε.”  να κάνει τα ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ ένα απέραντο ξενοδοχείο, μια προέκταση της τουριστικής της επένδυσης για την “ανάπτυξη” του τόπου.
Αν και λίγη σημασία έχει ποιοι είναι αυτοί που επιχειρούν, όταν το πρόσταγμα για να γίνει η Κρήτη αποικία των κάθε λογής “επενδυτών” το δίνει τελικά το ίδιο το ελληνικό κράτος.
Με μια σειρά από νόμους που καταργούν στην πράξη κάθε υπόνοια προστατευόμενης περιοχής, παραδίδει στις εταιρείες τον φυσικό πλούτο του τόπου μας σε συσκευασία δώρου».

Υπενθυμίζεται την Τρίτη 18 Οκτώβρη έγινε στα Χανιά η πρώτη συνέλευση της πρωτοβουλίας πολιτών #save_falasarna.Παρουσιάστηκε το κείμενο της Πρωτοβουλίας και έγιναν τοποθετήσεις και εκτενής διάλογος για τις επόμενες δράσεις της συλλογικότητας.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα