Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά τη Δευτέρα στον νομό Χανίων

Η Αντιπεριφέρεια Χανίων ανακοίνωσε ότι με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, «δεν συντρέχει λόγος για την καθολική διακοπή λειτουργίας των σχολικών μονάδων για αύριο Δευτέρα στο σύνολο της Π.Ε.Χανίων. Οι Δήμοι θα αποφασίσουν αναλόγως, ανά περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές γεωγραφικές ιδιομορφίες, καθώς οι χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά».

Εάν πάντως κρινόταν απαραίτητο μέσα στη νύχτα, θα βγει νεότερη ανακοίνωση.

Ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκειο Παλαιόχωρας και ΕΠΑΛ Καντάνου), καθώς και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου για τη Δευτέρα.

Στον Δήμο Χανίων, αποφασίστηκε να παραμείνουν τη Δευτέρα κλειστά, το Δημοτικό Σχολείο Κατοχωρίου (Κεραμειών) και το νηπιαγωγείο Κεραμειών.

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα, θα μείνουν κλειστά το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Έλους.

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοίνωσε ότι κλειστά θα είναι το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Σκινέ – Φουρνέ. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Πλατανιά, θα λειτουργήσουν όλοι κανονικά, για όσα παιδιά προσέλθουν.

Στα Σφακιά κλειστά θα είναι το Νηπιαγωγείο Ασκύφου, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Χώρας Σφακίων

Ο δήμος Αποκορώνου ανακοίνωσε την «αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023».

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα