Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Η ανακοίνωση της Αντιπεριφέρειας για την λειτουργία των σχολείων στα Χανιά

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία αύριο στην Π.Ε. Χανίων – εκτός και αν οι δήμοι αποφασίσουν την διακοπή λειτουργίας συγκεκριμένων σχολικών μονάδων, όπως ανακοινώθηκε από την Αντιπεριφέρεια Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Δήμο Καντάνου Σελίνου έχει ανακοινωθεί ότι όλες οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές για αύριο, ενώ για τον Δήμο Χανίων κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο Κατωχώρι Κεραμειών  και για τον Δήμο Κισσάμου κλειστό θα παραμείνει το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Έλους για προληπτικούς λόγους, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται να εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει «Από την Αντιπεριφέρεια Χανίων, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία εξέλιξης των καιρικών φαινομένων αλλά και την πρόγνωση για τι επόμενες ώρες, δεν συντρέχει λόγος για την καθολική διακοπή λειτουργίας των σχολικών μονάδων για αύριο Δευτέρα στο σύνολο της Π.Ε.Χανίων. Οι Δήμοι θα αποφασίσουν αναλόγως, ανά περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές γεωγραφικές ιδιομορφίες, καθώς οι χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά. Εάν υπάρξει σημαντική αλλαγή στα μετεωρολογικά δεδομένα θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα