Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Περί ασπαλάθων…

Διαβάσαμε χθες στα «Χ.ν» ότι μειώθηκαν τα τέλη αντιρρήσεων στις
ενστάσεις κατά των δασικών χαρτών, με καταληκτική ημερομηνία για τον Νομό μας τη 10η Δεκεμβρίου κι ότι υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά στην ειδική εφαρμογή
https://www.ktimanet.gr/CitizenWedApp/InfoDasika.Page.aspx

Πριν από λίγο ενημέρωσα τηλεφωνικά τον μπάρμπα μου τον Μανούσο στο χωριό, που έχει μια χαλέπα με ασπαλάθους, ότι αυτή είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση, για να κάνει την ένσταση κι ότι πρέπει να πληρώσει ηλεκτρονικά και 700 ευρώ, για να την κάμει.

-Ίντα αλιμπουρνέζικα μου λες μωρέ ανίψιο πρωί πρωί, ντα έχω μωρέ εγώ ιντερνέθια επαέ στη ψοφέ μου ο παντέρμος, ντα έχω γω ιμέλια πως διαόλου τα λέτε, ντα κατέω μωρέ γω εγγλέζικα να γράφω.. ντα έχω μωρέ εγώ παράδες να δίνω τσοι εστάσεις, που δεν έχω να φάω.. Ε τσι κερατάδες μπρε κοπέλι μου και φιρί φιρί το πάνε να μου φάνε τη χαλέπα τ΄αφέντη μου… μα με κακό διάολο έχουνε μπλέξει πες τονε.

-Εντάξει μπάρμπα θα τους τα πω.

Μεταξύ μας τώρα Υπουργέ μου, τώρα που δεν μας ακούει, έχει δίκαιο ο μπάρμπας… όλοι θυμούμαστε ότι τον Απρίλη που κατεβήκατε στην Κρήτη υποσχεθήκατε ότι οι ασπαλάθοι δεν θα χαρακτηρίζονται πλέον ως δάσος… κι αυτός δεν ξεχνά.

Επίσης, μας είπατε να μην κάνουμε ενστάσεις και το θέμα μας θα τακτοποιηθεί με διόρθωση των χαρτών που φαίνονται ως δάσος. Έγινε τελικά διόρθωση ή δεν έγινε; Απ΄ότι μαθαίνουμε πράμα.

Τέλος μια απορία κι από τη θεία μου την Πώλαινα υπουργέ μου… γιατί ντε και καλά χαρώτο πρέπει να πληρώνουμε χαράτσι, για να βρούμε το δίκιο μας… δηλαδή αν δεν έχομε λεφτά θα το χάσουμε;;;

– Έτσι φαίνεται θεία.

Καλημέρα σας και πολλά χαιρετίσματα από τον μπάρμπα Μανούσο..!

1 Comment

  1. Εγέρασε ο μπάρμπας Μανούσος και δεν εχει αντιλιφθεί που ζεί !!!!!!!!!!!!!
    Οσο για την μνήμη τους δεν ιδρώνει το αυτί τους ,την δουλειά τους να κάνουν !

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα