Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Ευχές και κάλαντα στην Περιφέρεια Κρήτης (vid.)

Με πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ευχήθηκε σήμερα η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου στον Περιφερειάρχη Κρήτης, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αντιπεριφερειάρχες, μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και εργαζόμενους της Περιφέρειας Κρήτης.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «ο Σταύρος Αρναουτάκης έδωσε συγχαρητήρια στον μαέστρο Λεωνίδα Τζωρτζάκη ειδικά για τα νέα μέλη της φιλαρμονικής που επιβεβαιώνουν εμπράκτως τη συνέχεια και την ανανέωση του σχήματος.
Πρωτοχρονιάτικα παραδοσιακά και σύγχρονα Κάλαντα έψαλλαν επίσης στον Περιφερειάρχη η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρωμένου από το Ρέθυμνο παρουσία του προέδρου Δημήτρη Σαρλή, αλλά και παραδοσιακά κάλαντα από τη χορωδία Μικρασιατών Μεγάλου Κάστρου με τη συνοδεία λύρας, υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Γιακουμάκη.
Κάλαντα τραγούδησαν και στρατεύσιμοι της ΣΕΑΠ καθώς και τα κρητικά κάλαντα έπαιξαν συνοδεία παραδοσιακών οργάνων μέλη της ορχήστρας από το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου και τραγούδησαν μαθητές του σχολείου».

Τέλος, σε δηλώσεις του κατά την καθιερωμένη συνάντηση με τους δημοσιογράφους, ο Περιφερειάρχης Κρήτης έστειλε τις ευχές του για τη νέα χρονιά. «Πολλές ευχές για τη νέα χρονιά. Με υγεία, δύναμη, αισιοδοξία, ελπίδα. Μόνο ενωμένοι όλοι οι κρητικοί μπορούμε πολλά να επιτύχουμε. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά», δήλωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα