28.4 C
Chania
Παρασκευή, 18 Ιουλίου, 2025

Μια… έφηβη ετών 89 στο ΚΑΠΗ της Σπλάντζιας

» Τιµήθηκε η ακούραστη Μαρία Ταβερναράκη

Ένα από τα ιδρυτικά και πλέον ενεργά µέλη του, την 89χρονη Μαρία Ταβερναράκη, τίµησε το ΚΑΠΗ Σπλάντζιας σε εκδήλωση χθες το µεσηµέρι.

Η γυναίκα για χρόνια ήταν ενεργό µέλος του ΚΑΠΗ, ενώ τα εργόχειρά της και οι πίνακες της διακοσµούν τους τοίχους του.
Οι εργαζόµενοι και τα παλιά και νέα µέλη του ΚΑΠΗ διοργάνωσαν µια ωραία γιορτή µε µουσική και µεζέδες προκειµένου να τιµήσουν την αγαπητή σε όλους κα Μαρία.
«Η κα Μαρία ήταν, τακτικό µέλος από τα πιο δραστήρια του ΚΑΠΗ της Σπλάντζιας, είχε κάνει έκθεση µε έργα τέχνης, συµµετείχε στη θεατρική οµάδα  και σε  πολλές άλλες δράσεις. Για αυτό και νέα και παλιά µέλη του ΚΑΠΗ και εργαζόµενοι συγκεντρωθήκαµε για να την τιµήσουµε», ανέφερε η εργαζόµενη στο ΚΑΠΗ κα Κατερίνα.  
«Η δική µου ευχή είναι να κάνουµε ό,τι λέει η καρδιά µας για να είµαστε καλά στη ζωή. Η αγάπη και τη οµόνοια είναι το παν, υγεία και χαρά παντού, αγάπη παντού» ανέφερε η κα Μαρία, που µιλώντας για την εκδήλωση που έγινε προς τιµή της τόνισε: «Εχω να έλθω 5,5 χρόνια, πριν τον covid, στο ΚΑΠΗ της Σπλάντζιας. Συγκινήθηκα από την υποδοχή, οι Σπλαντζιανοί είναι πολύ καλοί! Οργάνωσαν για µένα µια µεγάλη γιορτή… ούτε πρωθυπουργός να ήµουν. Συγκινήθηκα και έκλαψα που είδα αυτά τα πρόσωπα».
Εκ των αρχαιοτέρων µελών του ΚΑΠΗ ο κ. Κυριάκος Μπαλής θυµήθηκε πως «όταν πρωτοφτιάξαµε το ΚΑΠΗ το 1995 ήµουν τότε στο ∆.Σ. και η κα Μαρία ήταν από τους πρώτους που έγινε µέλος».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα