Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Έντεκα συλλήψεις για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, συνολικά έντεκα αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας από 20 έως 45 ετών, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «I. Δασκαλογιάννης» από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων, αντίστοιχα, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Αστυνομίας, το απόγευμα σε γενόμενο έλεγχο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ο 29χρονος, ο 25χρονος και ο 24χρονος επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα, για Βερολίνο Γερμανίας ο 29χρονος και οι ηλικίας 25 και 24 ετών, για Ελβετία.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν οι 35χρονος, 40χρονος και 34χρονος, οι οποίοι επέδειξαν, στους αστυνομικούς, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προκειμένου να αναχωρήσουν, ο 34χρονος για Ρώμη Ιταλίας και οι άλλο δύο, για Βουδαπέστη Ουγγαρίας.

Ταυτόχρονα, χθες το πρωί συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ακόμη δύο υπήκοοι Συρίας 29 και 45 ετών, διότι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία, ενώ το μεσημέρι 20χρονος, επιχείρησε να αναχωρήσει για Γαλλία, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επίσης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, συνελήφθη το πρωί 26χρονος, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, ο οποίος θα αναχωρούσε για Νορβηγία, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθη ακόμη ένας 34χρονος, ο οποίος θα αναχωρούσε για Σουηδία κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες