Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ξεπουλάει ο Παναθηναϊκός

Eνας – ένας πωλούνται ή αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό οι μεγάλοι παίκτες, ξυπνώντας στον κόσμο μνήμες από τη διάλυση της ομάδας του 2003, η οποία αποτέλεσε τον κορμό της Εθνικής που κατέκτησε το  Euro. Μετά τον Ζιλμπέρτο, φεύγει από την ομάδα και ο Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ επανέρχεται για τον Σεμπαστιάν Λέτο η Φιορεντίνα.
Ο Γάλλος επιθετικός του τριφυλλιού, πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος τα τελευταία δύο χρόνια και αγαπημένο παιδί της πράσινης εξέδρας, πωλείται στη Λάτσιο έναντι 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, με τον ίδιο να λαμβάνει περίπου 2 εκατ. ετησίως από τους Ιταλούς.
Ο ίδιος, όπως και ο Τζιλμπέρτο, έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό καθώς το δέσιμό του με τον κόσμο είναι αξιοθαύμαστο, αλλά η πολιτική λιτότητας που εκτελεί ο Δημήτρης Γόντικας στην ΠΑΕ, στερεί από τους “πράσινους” μια υπερπολίτιμη μονάδα, χαμηλώνοντας τον πήχη.
Επισήμως, η Π.Α.Ε. επικαλείται οικονομικά προβλήματα, αλλά το ουσιαστικό πρόβλημα έγκειται στη διοικητική ανυπαρξία. Ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης επιμένει να λειτουργεί “ως το 30%”, βάζοντας πωλητήριο στους παίκτες αλλά… όχι στις μετοχές του. Πατέρας και Βγενόπουλος έχουν εξαφανιστεί, ενώ και η οικογένεια Γιαννακόπουλου παρακολουθεί τις εξελίξεις άπραγη.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΓΙΑ ΛΕΤΟ
Στον “χορό” των αποχωρήσεων και ο Σεμπαστιάν Λέτο, καθώς η απόφαση της Ιταλικής Ομοσπονδία να ξανανοίξει τη θέση δεύτερου ξένου στο Καμπιονάτο, αναθερμαίνει το ενδιαφέρον της Φιορεντίνο για τον Αργεντινό χαφ. Πριν ένα μήνα οι πρώτες επαφές με τον Παναθηναϊκό είχαν κολλήσει επειδή ο Λέτο δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.
Δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του νταμπλ και την έλευση μεγάλων ονομάτων, ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός φαίνεται να επιστρέφει σε εποχές… ισχνών αγελάδων.
Την ίδια ώρα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός οδηγείται σε λύση Πρωτοδικείου, ενώ στο τμήμα μπάσκετ επιβάλλονται περικοπές, με πρώτο “θύμα” τον Αντώνη Φώτση, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα στην Αρμάνι.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα