Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Πιέζει την ΕΠΟ η ΟΥΕΦΑ

Αμεση και έγγραφη ενημέρωση για τις εξελίξεις στην υπόθεση με τα στημένα  παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ζητά από την ΕΠΟ η ΟΥΕΦΑ.
Ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας έδωσε χθες στη δημοσιότητα την επιστολή που έλαβε από την ΟΥΕΦΑ, όπου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Ολυμπιακό Βόλου.
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απαιτεί απαντήσεις ώστε να ξέρει ποιες ελληνικές ομάδες θα παίξουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα. “Σημειώστε πως ένας σύλλογος, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, δεν θα πρέπει να έχει οποιαδήποτε άμεση ή/και έμμεση εμπλοκή, από το 2007, σε καμία δραστηριότητα που αποσκοπεί στην προσυνεννόηση ή επηρεασμό του αποτελέσματος ενός αγώνα, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.
Την ώρα που στην Τουρκία οι έρευνες για την αντίστοιχη υπόθεση προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, στην Ελλάδα ούτε και χθες δεν ξεκίνησαν οι απολογίες των υπολοίπων 68 κατηγορουμένων. Ο ανακριτής περιμένει ακόμα στοιχεία από το ΣΔΟΕ προκειμένου να “δέσει” τις υποθέσεις.
Τη Δευτέρα παραδόθηκε ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής Μιχάλης Νικολόπουλος, ο οποίος υπέβαλε την απολογία του και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 30.000 ευρώ. Ο αρχηγός της Ηλιούπολης είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση για το Κύπελλο με τον Πλατανιά τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μιχάλης Νικολόπουλος είναι μέσα στη λίστα των 15 ατόμων που κατηγορούνται για: συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική ομάδα, δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα τελεσθείσα από κοινού κατ´ εξακολούθηση, παράνομο στοίχημα και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα