Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ

Πειραιάς
Τη φανέλα με το νούμερο 77 θα φοράει ο Άλμπερτ Ριέρα που εντάχθηκε επίσημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, καθώς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, δηλώνοντας ότι είναι «διψασμένος για τίτλους».
Ο Ισπανός, στις πρώτες του δηλώσεις, εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του για την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι φίλοι της νέας του ομάδας την Πέμπτη στο «Ελ. Βενιζέλος». «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός. Ήταν μια εύκολη απόφαση για εμένα» τόνισε.
Στη συνέχεια δήλωσε: «Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόμουν στην Λίβερπουλ. Δεν πήρα όμως κάποιον τίτλο με τη φανέλα της. Είμαι διψασμένος για τίτλους και για αυτό το λόγο πήρα τόσο άνετα την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό, αφού είναι μια ομάδα που παίρνει τίτλους».
Όσον αφορά στη φυσική κατάσταση και στο πότε θα είναι έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής, ο Ισπανός διευκρίνισε: «Έχω αρκετές ημέρες να προπονηθώ. Συζήτησα με τον προπονητή και αποφασίσαμε να μην παίξω στο παιχνίδι που ακολουθεί, αλλά να προπονηθώ και να είμαι έτοιμος σε μια εβδομάδα».
Στους οπαδούς των “ερυθρόλευκων” ο Ριέρα υποσχέθηκε «πολύ δουλειά, για να αποδείξω ότι όντως έρχεται στον Ολυμπιακό ο παίκτης που περίμεναν. Ήρθα την κατάλληλη στιγμή στον Ολυμπιακό για να κάνουμε το πιο σημαντικό βήμα και να βρεθούμε μέσα στις δέκα καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».
Αναφορικά με την προσαρμογή του τόνισε: «Δεν θα χρειαστώ προσαρμογή είμαι έτοιμος να γίνω τμήμα της ομάδας. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι παίκτες μιλάνε Ισπανικά και πολλοί μιλάνε και Αγγλικά. Δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα στην προσαρμογή. Έχω καταλάβει και είναι ανεκτίμητο το συναίσθημα όταν δέχεσαι τέτοια αγάπη και θέλω να δικαιώσω τον κόσμο της ομάδας που με υποδέχτηκε»,
Ο Ριέρα επέλεξε να φορά την φανέλα με το Νο 77 και διευκρίνισε τους λόγους που το έκανε αυτό: «Σε όλη μου την καριέρα φορούσα το 11, το οποίο όμως φορά στον Ολυμπιακό άλλος παίκτης και δεν θα ήθελα να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στην ομάδα. Το 7 είναι ένας αριθμός συμβολικός για την ομάδα, για αυτό επέλεξα τη φανέλα με το Νο 77».
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θα πάει στη χώρα του και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη (27/7). Δεν υπολογίζεται, φυσικά, για το πρώτο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο του στον επαναληπτικό αγώνα του Ισραήλ, στις 5 Αυγούστου.
ΠΡΟΣ ΝΤΟΥΜΠΑΪ
Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ
Στο Ντουμπάι για διαπραγματεύσεις με την Αλ-Αχλί ταξίδεψε ο ατζέντης του Τζενάρο Γκατούζο. Ο Αντρέα Ντ? Αμίκο, που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με το «TuttoMercatoWeb», έπεισε τον «Ρίνο» να εξετάσει την πρόταση από το Ντουμπάι καθώς οι Άραβες προσφέρουν πάρα πολλά χρήματα.
Ο Ντ? Αμίκο θα ακούσει την πρόταση της Αλ-Αχλί, η οποία έχει ήδη κλείσει και τον Φάμπιο Καναβάρο, και αν δεν βρει κάτι πιο δελεαστικό στην Ευρώπη, τότε ίσως μεταφέρει στον Γκατούζο, πως το καλύτερο για τον ίδιο θα είναι να αφήσει την Ευρώπη. Η Μίλαν από την πλευρά της δείχνει θετική σε αυτό το ενδεχόμενο, καθώς θέλει να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιό του.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα