Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ

Για σωρεία κλοπών σε βάρος πολιτών που έκαναν το μπάνιο τους στις παραλίες των Αγίων Αποστόλων και της Χρυσής Ακτής Νέας Κυδωνίας, κατηγορούνται δύο αλλοδαποί οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας “Δίας”. Πρόκειται για έναν υπήκοο Μαυριτανίας 21 χρόνων και έναν υπήκοο Αφγανιστάν 23 χρόνων. Οπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων:
-Την 19-07-2010 και απογευματινές ώρες οι ανωτέρω δράστες ενεργούντες από κοινού αφαίρεσαν από δύο (2) λουόμενους στην παραλία Αγίων Αποστόλων ισάριθμα σακίδια τα οποία περιείχαν το χρηματικό ποσό των (10) ευρώ, ατομικά είδη ρουχισμού, τρεις (3) συσκευές κινητών τηλεφώνων και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας (430) ευρώ περίπου, τα οποία ανευρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε σημεία που υπέδειξαν οι δράστες και κατασχέθηκαν. Από την ενεργηθείσα από το Α.Τ. Ν. Κυδωνίας προανάκριση προέκυψε ότι οι παραπάνω δράστες από αρχές του μηνός Ιουνίου τρέχοντος έτους, είχαν συστήσει ομάδα και διέπρατταν κλοπές σε βάρος λουομένων στις ως άνω παραλίες από τους οποίους είχαν αφαιρέσει:
Α) την 09-06-2010 και ώρα 09:00 στην παραλία Αγίων Αποστόλων από πολίτη Φυρομ, μία (1) συσκευή κινητού τηλεφώνου αξίας περίπου (100) ευρώ και ένα (1) πορτοφόλι το οποίο περιείχε, το χρηματικό ποσό των (80) ευρώ και δύο (2) πιστωτικές τραπεζικές κάρτες.
Β) την 01-07-2010 και ώρα 09:20 στην παραλία Χρυσής Ακτής από ημεδαπό, μία (1) συσκευή κινητού τηλεφώνου αξίας περίπου (80) ευρώ, ένα (1) φορτιστή Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και ατομικά έγγραφα και είδη ρουχισμού.
Γ) την 07-07-2010 και ώρα 23:45 στην παραλία Χρυσής Ακτής από δύο (2) ημεδαπούς, τρεις (3) συσκευές κινητών τηλεφώνων συνολικής αξίας περίπου (450) ευρώ και λοιπά ατομικά αντικείμενα συνολικής αξίας (80) ευρώ κατ? εκτίμηση παθόντων.
Δ) την 12-07-2010 και ώρα 18:30 στην παραλία Χρυσής Ακτής από ημεδαπό, ένα (1) πορτοφόλι που περιείχε (70) ευρώ, διάφορα είδη ρουχισμού, δύο (2) ζευγάρια γυαλιών ηλίου αξίας (250) ευρώ, ένα (1) ρολόι αξίας (90) ευρώ, μία (1) τραπεζική κάρτα ανάληψης χρημάτων και διάφορα ατομικά έγγραφα.
Ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες κλοπές που έχουν διαπραχθεί στην περιφέρεια της πόλης των Χανίων. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Σύλληψη και στο αεροδρόμιο
Εξάλλου από αστυνομικούς του Α.Τ. Αερολιμένα Χανίων συνελήφθη προχθές λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν ετών 26, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, “κατά τον διαβατηριακό έλεγχο και προτιθέμενος να ταξιδέψει με προορισμό τις Βρυξέλες Βελγίου επέδειξε διαβατήριο Πακιστανικών Αρχών άλλου ατόμου στο οποίο είχε επικολλήσει δική του φωτογραφία καθώς και κλεμμένη άδεια διαμονής ελληνικών Αρχών. Ο ανωτέρω δράστης είναι κάτοχος ισχυρού Δελτίου αιτήσαντος άσυλο αλλοδαπού, εκδοθέντος από την Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής”.
O δράστης οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα