Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

48 ώρες για να αποφασίσουν για τα ΣΒΑΚ!

Μόλις 48 ώρες είχαν στη διάθεσή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Χανίων για να μελετήσουν την πρόταση των Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που αφορούν το μέλλον της πόλης των Χανίων.
Τον παραλογισμό αυτής της κατάστασης τόνισε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΛΑΣΥ Μπάμπης Λουτσέτης, εξηγώντας πω δεν γίνεται να λαμβάνονται την προπαραμονή των συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου οι εισηγήσεις! Τόνισε δε ότι είχε ζητήσει από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Καλογριδάκη να στείλει νωρίτερα τις εισηγήσεις, χωρίς να υπάρξει ανταπόκριση.

Το θέμα απασχολεί έντονα και πολίτες που βρίσκονται στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς συνδέεται με το μέλλον του χώρου του στρατοπέδου Μαρκοπούλου.

Στην αίθουσα βρίσκονται μέλη της Πρωτοβουλίας για το στρατόπεδο Μαρκοπούλου αλλά και της Συνέλευσης του Αγίου Ιωάννη, με αφορμή τη συζήτηση για το σχέδιο δράσης ΣΒΑΚ.
Σε κείμενο παρέμβασής του τονίζουν ότι παράδειγμα αδιαφορίας για τους πολίτες είναι η πρόταση να γίνουν “προσωρινά” 800 θέσεις στάθμευσης στο χώρο του πρώην στρατοπέδου.

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα