Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

1971: Δοκιμαστική λειτουργία του σταθμού τηλεοράσεως Σκλόκας

Πρώτη Δεκεμβρίου 1971 και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας φιλοξενείται ρεπορτάζ για την -τότε- δοκιμαστική λειτουργία του σταθμού της Σκλόκας.

Διαβάζουμε σχετικά «Με κάθε επιφύλαξιν, δημοσιεύομεν, χθεσινοβράδυνην πληροφορίαν, συμφώνως πρός την οποίαν, οι αρμόδιοι τεχνικοί του ΕΙΡΤ θα προβούν σήμερον είς δοκιμαστικήν λειτουργίαν του σταθμού τηλεοράσεως Σκλόκας.
Η δοκιμαστική λειτουργία, εφ’ όσον θα πραγματοποιηθή, θα διαρκέση μέχρι της 3ης απογευματινής. Εάν τούτο πραγματοποιήθη, φαίνεται ότι το θέμα λειτουργίας του σταθμού Σκλόκας πλησιάζει πρός την οριστικήν ρύθμισίν του.
Σ.Σ. Νομίζομεν ότι είναι ευκαιρία να παραταθή η λειτουργία του Σταθμού και πέραν της 3ης απογευματινής, προκειμένου να δοθή η ευκαιρία είς τους φιλάθλους σχεδόν ολόκληρου της Κρήτης να παρακολουθήσουν τον σημερινόν αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων Ελλάδος – Αγγλίας. Είναι τόση η αγωνία και το ενδιαφέρον διά τον σημερινόν αγώνα, ώστε δεν βλέπομεν τον λόγον διά τον οποίον η αρμόδια υπηρεσία του ΕΙΡΤ δεν θα εγκρίνη τούτο.
Αλλωστε θα είναι μία μικρή αποζημίωσις όλων εκείνων που μήνες τώρα με αγωνίαν αλλά και λύπην παρηκολούθουν τας συνεχείς αναβολάς λειτουργίας του σταθμού παρά τάς αντιθέτους κατά καιρούς πρός τούτο διαβεβαιώσεις των υπευθύνων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα