Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νέα ήθη ο Αναστασιάδης στον Πλατανιά

Σε απόλυτο αφεντικό των αποδυτηρίων έχει μετατραπεί ο Άγγελος Αναστασιάδης, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, εισάγει νέα ήθη στον Πλατανιά, τα οποία μπορούν να κριθούν ως φυσιολογικά μεν για μια ομάδα που αγωνίζεται στη Super League αλλά δεν παύει να είναι πρωτοποριακά για τον Πλατανιά. Η αναφορά αυτή δημιουργεί την εντύπωση ότι ενδεχομένως κάτι ανάλογο δεν ίσχυε με τον Χατζηνικολάου -κάτι που δεν είναι απόλυτα έτσι- αλλά το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα είναι πλέον πιο αυστηρά μετά τον ερχομό του Αναστασιάδη.
Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από το Μάλεμε, οι συζητήσεις μεταξύ του προπονητή και των ποδοσφαιριστών περικλείονται αποκλειστικά μεταξύ τους και χωρίς -ούτε καν- την παρουσία του γεν. αρχηγού, που ήταν συνηθισμένο όλα τα προηγούμενα χρόνια να είναι παρών. Προφανώς αυτό συμβαίνει, όχι γιατί υπάρχει εκ μέρους του Αναστασιάδη η ανησυχία μην τυχόν και υπάρξουν διαρροές, αλλά γιατί αυτό που δεν διαπραγματεύεται, είναι η σχέση του με τους ποδοσφαιριστές. Εξάλλου, σε ό,τι αφορά τους δημοσιογράφους, είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του 60χρονου τεχνικού με τον Τύπο είναι τυπικές, κάτι που θέλησε και ο ίδιος να διευκρινίσει με όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό…
Για όλα αυτή, η διοίκηση είναι σύμφωνη -όπως αναφέρουν πληροφορίες από το περιβάλλον της- καθώς στον Πλατανιά αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν επαγγελματία προπονητή αλλά και για έναν άνθρωπο με μακρά διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εν προκειμένω, λοιπόν, είναι διατεθειμένοι να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο στη δουλειά του, ενώ δείχνουν να έχουν και την τάση να γνωρίσουν κάποια πράγματα μέσα από τη δουλειά του, με δεδομένο ότι ανάλογο ´όνομα´ δεν έχει ξαναέρθει ποτέ στα Χανιά…

Δύσκολο έως απίθανο για Ναπολεόνι
Πολύ δύσκολο είναι να επιβεβαιωθεί αυτή τη στιγμή από τον Πλατανιά εάν τίθεται θέμα απόκτησης του Ναπολεόνι, το όνομα του οποίου ενέπλεξαν χθες δημοσιεύματα στο Ιντερνετ πως, «βρίσκεται στον μεταγραφικό του στόχο για την περίοδο του Ιανουαρίου». Δεδομένο είναι πως ο 26χρονος επιθετικός που έχει πετύχει φέτος στη Super League με τον Λεβαδειακό 1 γκολ σε 8 αγώνες, θα ήταν μία ιδανική περίπτωση για την ομάδα -που ούτως ή άλλως δεν της είναι καθόλου αδιάφορο να ενισχυθεί στην επίθεσή της- αλλά καταλαβαίνετε ότι κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι να τον κάνει δικό της.  
Αυτό που ξέρουμε εμείς, είναι ότι ο Πλατανιάς είχε ενδιαφερθεί σοβαρά για τον Ναπολεόνι το καλοκαίρι. Τότε, μπήκε στη διαδικασία και διερεύνησε τις προθέσεις του αλλά όταν η διοίκηση του Πλατανιά έμαθε τις απαιτήσεις του (250 χιλ. ευρώ), άλλαξε γρήγορα γνώμη… Άρα, υπό αυτή την προϋπόθεση, είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να παρθεί ο Ναπολεόνι που, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό λήγει τον επόμενο μήνα και δεν επιθυμεί να το ανανεώσει. Θεωρητικά, δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί τίποτα -άλλωστε στις μεταγραφές τα πάντα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη- αλλά δε νομίζουμε ότι ο Πλατανιάς θα επιθυμούσε ή θα τον ενδιέφερε να μπει σε μία τέτοια διαδικασία και να φτάσει σε τέτοια οικονομικά ύψη για να έρθει σε συμφωνία με τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.

Ευχάριστα νέα με Αγκιλέρα
Δυνατό σκαρί αποδεικνύεται ο Αγκιλέρα που αντίθετα με ό,τι προέβλεπαν οι περισσότεροι, γλιτώνει με μια απλή διάταση από έναν σοβαρότερο τραυματισμό (θλάση), άσχετα αν θα ήταν της πιο ήπιας μορφής (α’ βαθμού). Έτσι, και για να περάσουμε στην ουσία της είδησης, ο Ισπανός θα είναι πανέτοιμος μετά την τιμωρία του να βοηθήσει τον Πλατανιά στον αγώνα με τη Βέροια, που είναι σίγουρα πολύ πιο βατός εν σχέσει με αυτόν που ακολουθεί το Σάββατο απέναντι στον Ολυμπιακό. Θυμηθείτε ότι χθες γράφαμε πως εάν κι εφόσον επιβεβαιωνόταν πως είχε θλάση, τότε θα υπολογιζόταν οριακά για το ματς με τη Βέροια αλλά μετά το να είναι
´καθαρός´ στην ουσία ο υπέρηχος, δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος ανησυχίας.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά, ο Αγκιλέρα δεν προπονήθηκε χθες, αναμενόμενα όμως, αλλά περιμένουμε από μέρα σε μέρα να πάρει μέρος κανονικά στο πρόγραμμα.

ΓΙΑ ΤΗΝ 11ΑΔΑ ΣΤΟ ´ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ´
Αποκαλύπτει τις σκέψεις του ο Αναστασιάδης

Χθες η προπόνηση περιλάμβανε κατά βάση τρέξιμο. Το ευχάριστο είναι ότι ο Αργυρόπουλος πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, άρα η όποια ανησυχία υπήρχε εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθανόταν τη Δευτέρα στη μέση, δεν υφίσταται. Θυμίζουμε ότι ο Αργυρόπουλος επεδίωξε την Κυριακή να πάρει και αυτός κάρτα, πράττοντας κάτι παρόμοιο με τον Αγκιλέρα, αλλά παρά την… επιθυμία του (θα συμπλήρωνε τέσσερις), ο Αρετόπουλος δεν του την έδειξε.
Επίσης, κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα έτρεξε και ο Αναστασάκος, εξέλιξη ωστόσο που εν πολλοίς ήταν αναμενόμενη.
Για να περάσουμε στα πιο σημαντικά, λογικά σήμερα ή μάξιμουμ αύριο, ο Αναστασιάδης θα αποκαλύψει τις σκέψεις του, που με δεδομένο ότι υπάρχουν οι γνωστές απουσίες για το ματς στο ´Καραϊσκάκη´ (Ποτουρίδης, Αγκιλέρα, Αναστασάκος), καταλαβαίνετε ότι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον τι 11άδα θα παρουσιάσει απέναντι στον Ολυμπιακό. Θεωρητικά, μία σκέψη για την επίθεση θα μπορούσε να είναι ο Ναζλίδης, που δεν έχει ξεκινήσει σε κανένα παιχνίδι έως τώρα βασικός, αλλά -ποιος ξέρει- ίσως να προτίθεται να ξεκινήσει με τον Μαραγκουδάκη στην κορυφή… Για την άμυνα υπάρχει ο Ντοέ, αλλά μία σκέψη θα μπορούσε να είναι και ο Δημήτρης, τον οποίο ο Αναστασιάδης επέλεξε το Σάββατο στην 20άδα για το ματς με τον Παναθηναϊκό αντί του Δέντσα που έμεινε εκτός…
Η επίσημη ενημέρωση από τον Πλατανιά:
«Με μοναδικό απόντα τον Χουάν Αγκιλέρα, ο οποίος τραυματίστηκε στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιήθηκε σήμερα (σ.σ. χθες), Τρίτη, το πρωί, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του, του γυμναστή και προπονητικού συνεργάτη Λεωνίδα Δημητρακόπουλου και του προπονητή τερματοφυλάκων Απόστολου Τερζή. Κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα ο Ηλίας Αναστασάκος και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Η αυριανή (σ.σ. σημερινή) προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11.30 το πρωί».

Κέρδισε και… επέστρεψε στους υποψήφιους για τα βραβεία
» Δύσκολα πάντως θα πάρει τον τίτλο του ´καλύτερου´
το γκολ του Ουκάρ κόντρα στον Παναθηναϊκό
Το γκολ του Ουκάρ που ήταν πολύ ωραίο από την αρχή (πάσα του Αγκιλέρα) έως το τέλος (κοντρόλ και εκτέλεση από τον Κένταλ) συμπεριλήφθηκε ανάμέσα στα τρία ωραιότερα της 12ης αγωνιστικής, συνεπώς μετά από πάρα πολύ καιρό (7 Οκτωβρίου, Κάλαϊτζιτς), παίκτης του Πλατανιά βρέθηκε να διεκδικεί ένα από τα δύο βραβεία της Super League. Ωστόσο, βάσει της εξέλιξης που παρουσίαζε έως χθες βράδυ η ψηφοφορία, πολύ δύσκολα θα είναι εκείνο που θα πάρει το βραβείο, καθώς ερχόταν τρίτο σε ψήφους, πίσω από αυτό του Ντε Βισέντι (ΠΑΣ) και του Ουσέρο (Αστέρας Τρίπολης).
Αυτό που πρέπει να τονιστεί βέβαια, είναι ότι ο Ουκάρ επιζητούσε το γκολ εδώ και πολλές αγωνιστικές, έχοντας συμμετοχή σε πολλές τελικές προσπάθειες του Πλατανιά. Δεν τα κατάφερε επί εποχής Χατζηνικολάου, που είναι γεγονός ότι ήταν η αδυναμία του πρώην τεχνικού της ομάδας, τα κατάφερε με τον Αναστασιάδη ο οποίος του επέδειξε εμπιστοσύνη, γυρίζοντάς τον -θυμίζουμε- και δεξί μπακ το τελευταίο μισάωρο με τον Παναθηναϊκό, όταν έγινε αλλαγή ο Αργυρόπουλος.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα