Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αμπαδιωτάκης σε βάρος όσων τον μέμφονται

Μία γραπτή δήλωση, σε πολύ αυστηρό ύφος είναι η αλήθεια, από τον αντιδήμαρχο Χανίων και γεωπόνο Λευτέρη Αμπαδιωτάκη, έφερε στο προσκήνιο τη μάλλον κακή συνεργασία ή συνεννόηση που έχει υπάρξει μεταξύ του δήμου Χανίων και του Α.Ο. Χανιά για το γήπεδο Περιβολίων. Eτσι, τη στιγμή που διαφαινόταν ότι πρώτος που θα έκανε την αρχή για το γήπεδο και θα εξαπέλυε επί της ουσίας επίθεση, θα ήταν ο ΑΟΧ, αυτή προέκυψε από τον κ. Αμπαδιωτάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οργισμένη αντίδραση του αντιδημάρχου προκύπτει αφενός από τη διαρροή των πληροφοριών της θεωρούμενης ως ´θιγμένης´ πλευράς του Α.Ο. Χανιά για το ότι έκλεισαν τα Περβόλια χωρίς να ενημερωθεί προηγουμένως η ομάδα και αφετέρου για τις αναφορές που υπήρξαν μέσω του διαδικτύου σε βάρος του κ. Αμπαδιωτάκη και οι οποίες μπορούν να θεωρηθούν και ως απειλητικές…
Εν προκειμένω, ο κ. Αμπαδιωτάκης δίνει την εξήγηση ότι ο ΑΟΧ ήταν αδύνατο να ενημερωθεί έγκαιρα διότι ακόμα και στο δήμο Χανίων γνωστοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου από τη Super League ότι κλείνουν τα Περβόλια, ήτοι τέσσερις μέρες πριν το ματς Πλατανιά – Κέρκυρας…
Η γραπτή δήλωση του κ. Αμπαδιωτάκη έχει ως εξής:
«Ύστερα από το θόρυβο που τεχνηέντως καλλιεργούν και συνεχίζεται από επώνυμους παράγοντες του Α.Ο. Χανιά και προς αποφυγή της παραπληροφόρησης σχετικά με το γήπεδο Περιβολίων του Δήμου Χανίων, έχουμε να σας τονίσουμε τα παρακάτω:
Ο Δήμος Χανίων προχώρησε στην αναβάθμιση του γηπέδου Περιβολίων για να καλύψει τις ανάγκες των ομάδων του τόπου μας. Ο Δήμος Χανίων δεν έχει μέχρι στιγμής -κακώς- καμία ενημέρωση, για το ποιος χρησιμοποιεί ή όχι το γήπεδο των Περιβολίων, πέραν της ομάδος του Πλατανιά βάση των κανονισμών της SUPER LEAGUE. Δυστυχώς η ενημέρωση έρχεται εκ των υστέρων από τα μέσα ενημέρωσης.
Εχουν γίνει παραστάσεις και έγγραφα προς την SUPER LEAGUE για τον σκοπό αυτό από τον Δήμαρχο Χανίων.
Η επιστημονική επιτροπή που συγκροτήθηκε, μετά από αίτημα του Α.Ο. Χανιά προς τον Δήμαρχο, στην οποία μετέχει και εκπροσωπεί Γεωπόνος του Α.Ο. Χανιά έχει σαν αποκλειστικό αντικείμενο την εξέταση της κατάστασης του χλοοτάπητα. Σε καμιά περίπτωση δεν αποφασίζει για το ποιος παίζει ή όχι στο γήπεδο. Δεν έχει τέτοια αρμοδιότητα.
Εξέταση της κατάστασης του χλοοτάπητα έγινε στις 29/9/12 και 31/10/12 και οι γνωμοδοτήσεις της επιτροπής είναι ομόφωνες. Τα πρακτικά είναι στη διάθεση όλων.
Για τις εργασίες της επισποράς πληροφορηθήκαμε εκ των υστέρων, χωρίς να έχει ενημερωθεί ο Δήμος Χανίων προηγούμενα και επίσημα την ώρα της εξέτασης του χλοοτάπητα στις 31/10/12. Η SUPER LEAGUE που έχει την ευθύνη συντήρησης του γηπέδου μέσω της εταιρείας ECON 21 ATE LEAGUE ενημερώθηκε από τις 12/10/12, χωρίς να ενημερώσει και το Δήμο Χανίων.
Όσον αφορά την παραπληροφόρηση εκ μέρους επώνυμων παραγόντων του Α.Ο. Χανιά προς το πρόσωπο του Δημάρχου και εμού, τις ύβρεις και κατάρες, τα μηνύματα, τις αθλιότητες και τις απειλές και ό,τι άλλο μπορεί να φαντασθεί κανείς, τους τα επιστρέφουμε.
Είναι εξάλλου ίδιον της διαπαιδαγώγησης που έχουν υποστεί. Αυτοί οι ´κύριοι´ θα οδηγήσουν μπροστά υποτίθεται την ομάδα του Α.Ο. Χανιά και θα γαλουχήσουν σωστά το φίλαθλο κοινό τους; Αν είναι δυνατόν. Αυτά για πρώτη και για τελευταία φορά».

ΤΗΝ ´ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ´ Ο ΔΗΜ. ΒΙΡΙΡΑΚΗΣ
Η απάντηση του ΑΟΧ: «Δεν τρώμε κουτόχορτο»
Την απάντηση εκ μέρους του Α.Ο. Χανιά στον Λευτέρη Αμπαδιωτάκη φρόντισε να  δώσει ο Δημήτρης Βιριράκης ο οποίος μάλλον δεν πείστηκε από τα λεγόμενα του αντιδημάρχου Χανίων. Έτσι, τον παροτρύνει να παρουσιάσει την επίσημη μελέτη της αλλαγής του χλοοτάπητα στο γήπεδο των Περιβολίων ενώ τον μέμφεται και για την σημασία των έκτακτων έργων που αποφασίστηκαν, εκφράζοντας την ένσταση πότε και ποιοι το αποφάσισαν…
Η απάντηση του Δ. Βιριράκη, που διακρίνεται για το ειρωνικό της ύφος, έχει ως εξής:
«Ο ´ανύπαρκτος´ Αντιδήμαρχος κ. Αμπαδιωτάκης, που απουσίαζε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων την ημέρα παραχώρησης του Δημοτικού γηπέδου Περιβολίων, για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας του Α.Ο. Χανιά με τον Φωκικό, προφανώς γιατί δεν το άντεχε, καλό θα είναι να προσφέρει εφ’ εξής τις υπηρεσίες του στο σπίτι και στην οικογένειά του και όχι στους Χανιώτες πολίτες.
Ως ειδικός γεωπόνος – χορτολόγος, οφείλει να παρουσιάσει δημόσια την επίσημη μελέτη της αλλαγής του χλοοτάπητα στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, για να δούμε πού και πώς πήγανε τα λεφτά των δημοτών Χανίων.
Και κάθε πότε και από ποιους θα αποφασίζεται και θα γίνονται έργα συντήρησης, σποράς, επαναφύτευσης, όχι από τον ιδιοκτήτη του γηπέδου που είναι ο Δήμος Χανίων, αλλά από τους κάθε λογής φιλοξενούμενους χρήστες και υπαλλήλους τους.
Όπως στρώσει κανείς, κοιμάται κ. Αμπαδιωτάκη. Δεν νοείται άγνοια σε τέτοια θέματα. Καλό θα είναι, την επόμενη φορά, να πολιτευτείτε στο φιλικό γειτονικό σας Δήμο και να συνδιαχειρίζεστε μαζί με τους νεόπλουτους, τα χορτάρια και τα γήπεδα.
Εμείς στον Α.Ο. Χανιά, κουτόχορτο δεν τρώμε…
Δημήτρης Βιριράκης, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων».  

«Σταύρο σε ευχαριστούμε από καρδιάς…»
Ο Α.Ο. Χανιά άδραξε την ευκαιρία και με τη μεταφορά του στα νέα γραφεία, ευχαρίστησε χθες τον Σταύρο Πάτερο, που επί μία δεκαετία σχεδόν έδινε τη δυνατότητα στο σωματείο να στεγάζεται αφιλοκερδώς σε χώρο που αποτελούσε ιδιοκτησία του. Βέβαια, όλα αυτά αποτέλεσαν την αφορμή, καθώς ο λόγος φυσικά είναι άλλος, όταν η προσφορά του Στ. Πάτερου στον ΑΟΧ είναι γνωστή και εξαιρετικά σημαντική. Στην ανακοίνωσή του πάντως ο ΑΟΧ ανατρέχει σε ´εκείνες´ τις εποχές όπου η ομάδα επανήλθε στο προσκήνιο και από το τοπικό βρέθηκε στη Γ’ Εθνική όπου παραμένει μέχρι και σήμερα…
Η ανακοίνωση του Α.Ο. Χανιά:
Με αφορμή την μεταφορά των γραφείων του Α.Ο. Χανιά στην οδό Α. Παπανδρέου 57, τα Δ.Σ. του Α.Ο. Χανιά και της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά, θεωρούν χρέος τους να ευχαριστήσουν και δημόσια την οικογένεια του πρώην προέδρου και ένθερμου φίλου της ομάδας μας κ. Σταύρου Πάτερου για την πολυετή αφιλοκερδή φιλοξενία του Συλλόγου μας στην ιδιοκτησία τους, στην οδό Παπαρρηγοπούλου 2-6.
Στο φιλόξενο αυτό ισόγειο γραφείο, γράφτηκε η νεότερη ιστορία του Α.Ο. Χανιά, από το 2004 μέχρι σήμερα, ξεκινώντας από μία παλιά σφραγίδα και μόνο. Θα παραμείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη όλων ημών, των φιλάθλων και φίλων του Α.Ο. Χανιά, όλες οι ωραίες στιγμές που ζήσαμε εκεί και οδήγησαν την ομάδα μας από το τοπικό στην Γ’ Εθνική, καθώς και οι πολλές λύπες και πίκρες που γιγάντωσαν την προσπάθειά μας. Ηταν το δικό μας σπίτι για μία δεκαετία σχεδόν.  
Σταύρο σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας.
Τα Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ και της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ.

Γκούμπλιας: «Θέλουμε ψηλότερα τον Κισαμικό»
Ο Βασίλης Γκούμπλιας παραδέχτηκε μιλώντας χθες στο Ηράκλειο (Athletic Radio) ότι ο Κισαμικός θέλει να πρωταγωνιστήσει, εκφράζοντας έτσι ένα κοινό μυστικό που υπάρχει στο Καστέλι και δεν είναι άλλο από μία πορεία πρωταθλητισμού. Βέβαια, σε πρώτη φάση προέχει ο Κισαμικός, εάν θέλει να στηρίξει ένα τέτοιο στόχο, να περάσει νικηφόρα μεθαύριο από τον Κρουσώνα ο οποίος πιέζεται έχοντας χάσει και τα δύο πρώτα παιχνίδια, αν και τα έδωσε εκτός έδρας.
Το θέμα είναι ότι ο… Πλατανιάς άνοιξε την όρεξη γενικώς κι έτσι στο Καστέλι είναι σα να το παραδέχονται ότι θέλουν να κάνουν την υπέρβαση και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, κάτι που αν θέλετε την άποψή μας από άποψης υλικού, μπορούν κάλλιστα να το πετύχουν…
«Είμαστε μία νεοφώτιστη ομάδα και θα πρέπει να αντέξουμε την πίεση. Eχουμε φιλοδοξίες και καλό υλικό. Πέρυσι κάναμε μία τεράστια προσπάθεια να ανεβούμε. Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά αν και μας λείπει η εμπειρία της κατηγορίας. Λειτουργούμε σε επαγγελματικά πρότυπα. Η διοίκηση είναι κοντά μας όπως και ο κόσμος μας. Θέλουν να δουν την ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία και διψάνε για ποδόσφαιρο. Eχουν πλάνο οι άνθρωποι της ομάδας και θέλουν να δουν την ομάδα ψηλά», ήταν τα λόγια του Γκούμπλια που συνέχισε, λέγοντας τα εξής:
«Δεν ξέρουμε ακόμα πόσες ομάδες ανεβαίνουν και πόσες πέφτουν. Το πρωτάθλημα έχει παραδοσιακές δυνάμεις που έχουν τον πρώτο λόγο. Εμείς έχουμε το μειονέκτημα ότι δεν έχουμε εμπειρία ως ομάδα αν και έχουμε έμπειρους παίκτες.
Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Πλατανιάς και η πορεία του πάντως είναι οδηγός για όλες τις ομάδες των Χανίων»…
Από εκεί και πέρα για το ματς με τον Κρουσώνα, ο Γκούμπλιας είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία έμπειρη ομάδα που ξέρει την κατηγορία καλά. Προέρχεται από δύο ήττες γι’ αυτό χρειάζεται ακόμα περισσότερη προσοχή. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Εμείς σε όλα τα ματς παίζουμε για την νίκη. Όλα όμως είναι θέμα ημέρας και το σε τι κατάσταση θα παρουσιαστούμε».

Σήμερα κρίνεται για Βουρβαχάκη
Εντελώς ξαφνικά, ο Σεροπιάν έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που αν μη τι άλλο είναι φυσιολογικό να του δημιουργεί πονοκέφαλο όταν ο παίκτης αυτός πρόκειται για τον Βουρβαχάκη, πάνω στον οποίο στηρίζει αρκετά για το μεθαυριανό παιχνίδι.
Μάλιστα, εφόσον δεν καταφέρει σήμερα να προπονηθεί, μετά το διάστρεμμα που υπέστη προχθές, τότε πραγματικά τίθεται ζήτημα να μην είναι σε θέση να παίξει και κάτι τέτοιο θα αποτελέσει πλήγμα για τα Χανιά…
Έτσι, εκεί που δεν είχε προβλήματα η ομάδα, αναπάντεχα και απροσδόκητα… απέκτησε, με τον Σεροπιάν να περιμένει, επαναλαμβάνουμε, σήμερα να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Βουρβαχάκης. Εάν δεν καταφέρει να αγωνιστεί, είναι πολύ πιθανό ο Πυθαρούλης να ανέβει στα χαφ και δίδυμο στην άμυνα να αποτελέσουν ο Ψυχουντάκης με τον Τσαρτσίδη, που είχαν παίξει μαζί στον Κορυδαλλό… Σήμερα η προπόνηση που είναι καθοριστική ενόψει του ματς με τον Παναιγιάλειο, θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι στο Εθνικό Στάδιο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα