Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μουσική ταβέρνα “Αδέσποτο”

Η μουσική  ταβέρνα το “Αδέσποτο” βρίσκεται  στην οδό Σήφακα και Μελχισεδέκ (γωνία) στα Μαχαιράδικα. Λειτουργεί στο κέλυφος  ενός παλιού τριώροφου αρχοντικού στα Χανιά που γκρεμίστηκε από βόμβα στον πόλεμο του ’40.
Χωρίς ιδιαίτερες επεμβάσεις στον υπάρχων χώρο διαθέτουν ένα ειδυλλιακό περιβάλλον από πέτρα, ξύλο, φυτά, λουλούδια και ήχους, για να απολαύσετε γεύσεις, με βάση τα πιο αγνά υλικά της περιοχής των Χανίων.
Στο “Αδέσποτο” μπορείτε να απολαύσετε ελληνικά πιάτα με έμφαση στην κρητική κουζίνα και ιδιαίτερα στις χανιώτικες παραδοσιακές συνταγές. Ολα τα φαγητά είναι μαγειρεμένα με αγνό παρθένο ελαιόλαδο δικής τους παραγωγής και καθημερινά δε λείπουν τα πιάτα ημέρας με πρώτες ύλες εποχής.
Από τις 7.30  κάθε βράδυ σας συντροφεύει ζωντανή μουσική για να ολοκληρώσει την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση… απαραίτητο στοιχείο για να δημιουργηθεί η περεΐστικη ατμόσφαιρα, σήμα κατατεθέν του μαγαζιού.
Ο αυθεντικός συνδυασμός του χώρου και του φαγητού, με το σπιτικό κρασί, την τσικουδιά αλλά και την πολύ καλή ζωντανή μουσική με τις πιο όμορφες μελωδίες απ’ όλη την Ελλάδα, κάνουν το “Αδέσποτο” να ξεχωρίζει .
Τον χειμώνα, λειτουργεί η μουσική σκηνή “το Αδέσποτο”, ακριβώς δίπλα, σ’ έναν ζεστό χώρο που φιλοξενεί διάφορα μικρά μουσικά σχήματα, αλλά και πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα.
Ποιότητα φαγητού, μουσικής σε συνδυασμό με μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο είναι αυτά που σας προσφέρει καθημερινά το “Αδέσποτο”, εσείς απλά βάλτε την παρέα…
Τηλ.: 2821051582 – 6937151394
email:adespotochania@gmail.com


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα